Categorized | Social

OTL pune în circulaţie bilete noi pentru a le da peste nas escrocilor

Fără să dea prea multe detalii, directorul OTL Csuzi Istvan a declarat astăzi într-o conferinţă de presă că începând de mâine orădenii vor folosi bilete noi pentru transportul în comun. Cauza o reprezintă apariţia pe piaţa a unor bilete contrafăcute care au adus un prejudiciu însemnat Regiei.

Directorul OTL a preferat să nu dea prea multe detalii cu privire la falsificatori şi la numărul de bilete falsificate deoarece Poliţia desfăşoară o anchetă pentru a-i identifica pe falsificatori. Cert este, aşa cum a lăsat să se înţeleagă şi Csuzi că prejudiciul este unul însemnat. „Una din primele măsuri pe care o putem lua este schimbarea biletelor, lucru pe care îl vom face începând cu ziua de mâine. Noile bilete au nişte elemente de siguranţă în plus, lucru care le va face greu de falsificat. Astăzi după masă vom distribui biletele urmând ca mâine la prima oră, orădenii să le poată achiziţiona de la chioşcurile OTL şi de la agenţii economici cu care lucrăm. Costurile de producţie pentru noile bilete sunt cu 10% mai mari dar acest lucru nu se va reflecta în preţul biletelor care nu va creşte. Dacă cineva are bilet vechi, nu va rămâne în pagubă pentru că ele se vor putea schimba la OTL cu unele noi”, a explicat Directorul Economic al OTL, Ioan Purge. Dacă vă întrebaţi de ce controalele pe mijloacele de transport în comun s-au înmulţit în ultimul timp, ei bine, celălalt director, Viorel Pop a făcut lumină: „În ultimele două luni am intensificat şi noi controalele şi nu degeaba. Am reuşit să descoperim noi bilete contrafăcute pe mijloacele de transport în comun. Am suplimentat cu 20% numărul de controlori ajungând acum să lucrăm cu 34 de oameni pe două schimburi. Am făcut controale în cascadă, controlând uneori călătorii cu echipaje diferite de la o staţie la alta, motiv pentru care ne cerem scuze călătorilor”. În ceea ce priveşte abonamentele OTL, directorii regiei au declarat că „până la acest moment nu există informaţii că pe piaţă ar fi şi abonamente contrafăcute”.

This post was written by:

- who has written 4411 posts on Presa Oradea.


Contact the author

One Response to “OTL pune în circulaţie bilete noi pentru a le da peste nas escrocilor”

  1. dan spune:

    excroc?…..Escroc = persoană care înşală pe alţii şi îşi însuşeşte, prin mijloace frauduloase, bunuri străine; pungaş, şarlatan

Trackbacks/Pingbacks


Leave a Reply

Please type the characters of this captcha image in the input box

Please type the characters of this captcha image in the input box

Iranul, butoiul cu pulbere al Orientului!

Modul de acțiune al Iranului pare a fi copiat după cel rusesc. Deși știau clar că au încălcat legea încercând să livreze petrol unui stat care se afla în embargou, au reacționat violent sechestrând o navă britanică și punând în pericol întreaga securitate a strâmtorii Ormuz pe unde tranzitează o treime din petrolul transportat pe cale maritimă în toată lumea. Atacul cu drone s-a făcut prin intermediari, neasumat, la fel cum a făcut Putin când a anexat Crimeea, utilizând militari „anonimi” fără însemnele țării. Retorica internațională a ministrului Iranian de externe, Mohammad Javad Zarif, și a președintelui Hassan Rouhani pare a fi copiată după cea utilizată de Vladimir Putin și Sergey Lavrov.

Citește mai mult