Categorized | Oradea

Crin Antonescu din nou la Oradea

Miercuri, 24 februarie de la ora 18.00, la Filarmonica de Stat Oradea vor avea loc alegeri pentru funcţia de preşedinte şi membru în Biroul Politic Local al Municipiului Oradea. 32 de persoane şi-au depus candidatura pentru funcţia de membru în BPL.

Pentru funcţia de preşedinte al Biroului Politic Local s-a înscris un singur candidat în persoana lui Ilie Bolojan, actual preşedinte interimar al PNL Oradea. Pentru celelalte 16 posturi de membrii în Biroul Politic Local s-au înscris: Andrica Liviu, Bochiş Gheorghe, Budurean Cristian, Carp Gheorghe, Câmpan Ioan, Cherecheş Florica, Chipurici Adrian Marius, Chitulea Petru, Ciocan Andrada, Cupşa Ioan, Dan Octavian, Domocoş Laviniu, Dumitrescu Cornel Ştefan, Felea Adrian Ioan, Jermendy Zoltan, Lascu Tudor Sebastian, Lungu Nicolae, Manea Mihai, Mălan Mircea, Mocan Ioana Teodora, Mureşan Adrian Tiberiu, Muscă Dimitrie Ilie, Negrean Daniel Dumitru, Nica Romeo Emilian, Oros Claudiu, Pavel Dan, Păşcuţi Laurenţiu, Raţiu Popescu Anca, Said Ahmed, Szatmari Tiberiu, Tau Ioan şi Vulcu Daniel. Noul Birou Politic Local va avea un preşedinte şi 16 membri, dintre care doi de drept, şi anume preşedintele Tineretului Naţional Local Oradea şi preşedintele Organizaţiei de Femei Locale Oradea. Actualul Birou Politic Local funcţionează interimar din 12 februarie 2009. Participarea la vot se va face numai pe baza de legitimaţii eliberate în anul 2010. La eveniment vor participa Crin Antonescu, preşedinte PNL, şi Teodor Meleşcanu, senator PNL, care vor face câteva declaraţii politice.

This post was written by:

- who has written 4273 posts on Presa Oradea.


Contact the author

Leave a Reply

Please type the characters of this captcha image in the input box

Please type the characters of this captcha image in the input box

Needucați, indolenți sau complici? Cum ar trebui să ne raportăm la PSD-iști?

Nu toți sunt condamnați pentru fraudă electorală, nu toți merg la vânătoare cu Țiriac, nu toți înjură ziariști sau debiteză obscenități în fața femeilor. Nu toți se laudă că au mitraliere acasă, nu toți vin la muncă cu mașini de zeci de mii de euro, nu toți truchează licitații. Alături de ei, într-o țesătură fină, sunt vârstnici vulnerabili și copii neștiutori, tineri plini de elan și medici cu halate rupte în coate pe băncile universităților. Exact cum militanții Statului Islamic își făceau „cuiburi” în școli și grădinițe ca să nu îi poată găsi rachetele inamice fără a face victime nevinovate. Cum poți tu, univeresitar cu lucrări științifice de valoare să nu vezi că Daea sau Dăncilă sunt, după toate defenițiile, analfabeți funcționali? Asta este meritocrația în care îți dorești să trăiască copiii tăi? Cum poți să nu vezi clar că legile justiției sunt modificate ca să servească unui om sau unui grup de oameni? Și nu o lege, ci mai multe legi, cu același target? Cum poți să te mulțumești cu 60 de km de autostradă pe an? Și dacă continui să faci parte din așa ceva, cum ar trebui eu și ceilalți care vrem să trăim într-o țară condusă de oameni competenți, cu legi care să îi bage pe cei care fură în pușcărie și în fața cărora să fim toți egali și cu drumuri decente pe care să putem circula, cum ar trebui să ne raportăm la tine?

Citește mai mult