Categorized | Oradea

Crin Antonescu din nou la Oradea

Miercuri, 24 februarie de la ora 18.00, la Filarmonica de Stat Oradea vor avea loc alegeri pentru funcţia de preşedinte şi membru în Biroul Politic Local al Municipiului Oradea. 32 de persoane şi-au depus candidatura pentru funcţia de membru în BPL.

Pentru funcţia de preşedinte al Biroului Politic Local s-a înscris un singur candidat în persoana lui Ilie Bolojan, actual preşedinte interimar al PNL Oradea. Pentru celelalte 16 posturi de membrii în Biroul Politic Local s-au înscris: Andrica Liviu, Bochiş Gheorghe, Budurean Cristian, Carp Gheorghe, Câmpan Ioan, Cherecheş Florica, Chipurici Adrian Marius, Chitulea Petru, Ciocan Andrada, Cupşa Ioan, Dan Octavian, Domocoş Laviniu, Dumitrescu Cornel Ştefan, Felea Adrian Ioan, Jermendy Zoltan, Lascu Tudor Sebastian, Lungu Nicolae, Manea Mihai, Mălan Mircea, Mocan Ioana Teodora, Mureşan Adrian Tiberiu, Muscă Dimitrie Ilie, Negrean Daniel Dumitru, Nica Romeo Emilian, Oros Claudiu, Pavel Dan, Păşcuţi Laurenţiu, Raţiu Popescu Anca, Said Ahmed, Szatmari Tiberiu, Tau Ioan şi Vulcu Daniel. Noul Birou Politic Local va avea un preşedinte şi 16 membri, dintre care doi de drept, şi anume preşedintele Tineretului Naţional Local Oradea şi preşedintele Organizaţiei de Femei Locale Oradea. Actualul Birou Politic Local funcţionează interimar din 12 februarie 2009. Participarea la vot se va face numai pe baza de legitimaţii eliberate în anul 2010. La eveniment vor participa Crin Antonescu, preşedinte PNL, şi Teodor Meleşcanu, senator PNL, care vor face câteva declaraţii politice.

This post was written by:

- who has written 4249 posts on Presa Oradea.


Contact the author

Leave a Reply

Please type the characters of this captcha image in the input box

Please type the characters of this captcha image in the input box

Mai crezi și acum că votul tău nu contează?

Acum, când niște „oameni în alb” au venit la tine în curte și ți-au omorât porcul promițându-ți bani la sfântu’ așteaptă, când ai văzut cu ochii tăi, oameni nevinovați, loviți cu bestialitate și gazați de jandarmi aflați în subordinea oamenilor din PSD, acum, mai crezi că votul tău nu contează?
Cum s-a ajuns la asta, cu un guvern care a mărit salarii și pensii (este drept, înghițite într-o bună parte de creșterea prețurilor, de mărirea ratelor la bancă) care are o creștere economică istorică, etc? Să fi ajuns românii la un nivel la care nu mai pot fi cumpărați atât de simplu și nu acceptă marea mită națională. „Vă dăm niște bani în plus, dar lăsați-ne și pe noi să ne scoatem hoții din pușcării, să furăm în continuare”. Toate astea s-ar mai fi întâmplat dacă ați fi ieșit la vot? Iar cei care ați votat PSD, ați votat pentru ca vouă sau celorlalți, oameni simpli și cinstiți, să li se ia porcul din curte sau copiii, părinții, nepoții, plecați în pribegie pentru o bucată de pâine mai bună, să fie bătuți cu bestialitate pentru simplul fapt că vor să aibă unde se întoarce, când tot exilul ăsta economic se va trermina? Ați votat pentru asta? Dacă da, înseamnă că meritați tot ce vi se întâmplă!

Citește mai mult