Categorized | Oradea

Crin Antonescu din nou la Oradea

Miercuri, 24 februarie de la ora 18.00, la Filarmonica de Stat Oradea vor avea loc alegeri pentru funcţia de preşedinte şi membru în Biroul Politic Local al Municipiului Oradea. 32 de persoane şi-au depus candidatura pentru funcţia de membru în BPL.

Pentru funcţia de preşedinte al Biroului Politic Local s-a înscris un singur candidat în persoana lui Ilie Bolojan, actual preşedinte interimar al PNL Oradea. Pentru celelalte 16 posturi de membrii în Biroul Politic Local s-au înscris: Andrica Liviu, Bochiş Gheorghe, Budurean Cristian, Carp Gheorghe, Câmpan Ioan, Cherecheş Florica, Chipurici Adrian Marius, Chitulea Petru, Ciocan Andrada, Cupşa Ioan, Dan Octavian, Domocoş Laviniu, Dumitrescu Cornel Ştefan, Felea Adrian Ioan, Jermendy Zoltan, Lascu Tudor Sebastian, Lungu Nicolae, Manea Mihai, Mălan Mircea, Mocan Ioana Teodora, Mureşan Adrian Tiberiu, Muscă Dimitrie Ilie, Negrean Daniel Dumitru, Nica Romeo Emilian, Oros Claudiu, Pavel Dan, Păşcuţi Laurenţiu, Raţiu Popescu Anca, Said Ahmed, Szatmari Tiberiu, Tau Ioan şi Vulcu Daniel. Noul Birou Politic Local va avea un preşedinte şi 16 membri, dintre care doi de drept, şi anume preşedintele Tineretului Naţional Local Oradea şi preşedintele Organizaţiei de Femei Locale Oradea. Actualul Birou Politic Local funcţionează interimar din 12 februarie 2009. Participarea la vot se va face numai pe baza de legitimaţii eliberate în anul 2010. La eveniment vor participa Crin Antonescu, preşedinte PNL, şi Teodor Meleşcanu, senator PNL, care vor face câteva declaraţii politice.

This post was written by:

- who has written 4338 posts on Presa Oradea.


Contact the author

Leave a Reply

Please type the characters of this captcha image in the input box

Please type the characters of this captcha image in the input box

Cum să iei de proști 200.000 de orădeni!

Un oraș de proști. Asta cred despre orădeni atât miticii de la Tarom cât și conducerea Aeroportului, incompetenți puși acolo pe un singur criteriu, carnetul de membru de partid! Un oraș de proști pe care poți să îi duci de nas distribuind presei un fake news pe care să-l rostogolească în ziarele lor și pe rețelele de socializare.
Aeroportul din Oradea este la un pas de a deveni un fânaț pe care să mai pască doar vitele și oile țăranilor din zonă. Din marea realizare a alianței UDMR-PSD-ALDE care conduce județul a mai rămas doar o rută de zbor spre București pe care cei de la Tarom au scumpit-o atât de tare încât nu va mai zbura nici dracu din Oradea. În acest context, cei vinovați, atât marionetele politice cât și cei care le-au pus acolo, în loc să explice cum s-a ajuns la situația de față și ce fac pentru a schimba lucrurile, trimit presei fake-news-uri în care se ceartă cu primarul Ilie Bolojan.

Citește mai mult