Categorized | Oradea

Bolojan ales preşedinte al PNL Oradea cu 332 de voturi

Miercuri, 24 februarie la Filarmonica de Stat Oradea a avut loc Adunarea Generală a PNL Oradea pentru alegerea membrilor Biroului Permanent Municipal Oradea şi a Preşedintelui Biroului. Alături de cei 14 membri, Ilie Bolojan a fost reales în funcţie cu 332 de voturi.

La alegeri s-a înscris un candidat pentru funcţia de preşedinte şi 32 de candidaţi pentru funcţia de membru în Biroul Permanent Municipal Oradea. Pentru alegerea preşedintelui au fost exprimate 337 de voturi, din care 332 de voturi au fost valabil exprimate şi 15 nule. Astfel în funcţia de Preşedinte al Biroului Oradea a fost ales primarul municipiului Oradea, Ilie Bolojan.  Pentru componenţa Biroului Permanent Municipal au fost exprimate 337 de voturi, din care 335 de voturi valabil exprimate şi 2 voturi nule. Cei 14 membri ai biroului sunt: Mircea Mălan – 260 voturi, Liviu Andrica – 226 voturi, Florica Cherecheş – 220 voturi,  Ioan Tău – 203 voturi, Mihai Manea – 184 voturi, Ioan Cupşa – 175 voturi, Cristian Budurean – 169 voturi, Laviniu Domocoş – 169 voturi, Daniel Vulcu – 158 voturi, Ioan Câmpan – 154 voturi, Sebastian Lascu – 147 voturi, Daniel Negrean – 145 voturi, Gheorghe Carp – 135 voturi şi Anca Raţiu – 124 voturi. În afara acestora au mai fost aleşi şi 5 supleanţi: Andrada Ciocan – 116 voturi, Marius Chipurici – 114 voturi, Romeo Nica – 114 voturi, Claudiu Oros – 113 voturi şi Dan Octavian – 107. La alegeri au participat 337 de membri din totalul de 568 existenti pe convocator ceea ce înseamnă că Adunarea Generala pentru alegeri a fost statutară.

This post was written by:

- who has written 4338 posts on Presa Oradea.


Contact the author

Leave a Reply

Please type the characters of this captcha image in the input box

Please type the characters of this captcha image in the input box

Cum să iei de proști 200.000 de orădeni!

Un oraș de proști. Asta cred despre orădeni atât miticii de la Tarom cât și conducerea Aeroportului, incompetenți puși acolo pe un singur criteriu, carnetul de membru de partid! Un oraș de proști pe care poți să îi duci de nas distribuind presei un fake news pe care să-l rostogolească în ziarele lor și pe rețelele de socializare.
Aeroportul din Oradea este la un pas de a deveni un fânaț pe care să mai pască doar vitele și oile țăranilor din zonă. Din marea realizare a alianței UDMR-PSD-ALDE care conduce județul a mai rămas doar o rută de zbor spre București pe care cei de la Tarom au scumpit-o atât de tare încât nu va mai zbura nici dracu din Oradea. În acest context, cei vinovați, atât marionetele politice cât și cei care le-au pus acolo, în loc să explice cum s-a ajuns la situația de față și ce fac pentru a schimba lucrurile, trimit presei fake-news-uri în care se ceartă cu primarul Ilie Bolojan.

Citește mai mult