Categorized | Oradea

Bolojan ales preşedinte al PNL Oradea cu 332 de voturi

Miercuri, 24 februarie la Filarmonica de Stat Oradea a avut loc Adunarea Generală a PNL Oradea pentru alegerea membrilor Biroului Permanent Municipal Oradea şi a Preşedintelui Biroului. Alături de cei 14 membri, Ilie Bolojan a fost reales în funcţie cu 332 de voturi.

La alegeri s-a înscris un candidat pentru funcţia de preşedinte şi 32 de candidaţi pentru funcţia de membru în Biroul Permanent Municipal Oradea. Pentru alegerea preşedintelui au fost exprimate 337 de voturi, din care 332 de voturi au fost valabil exprimate şi 15 nule. Astfel în funcţia de Preşedinte al Biroului Oradea a fost ales primarul municipiului Oradea, Ilie Bolojan.  Pentru componenţa Biroului Permanent Municipal au fost exprimate 337 de voturi, din care 335 de voturi valabil exprimate şi 2 voturi nule. Cei 14 membri ai biroului sunt: Mircea Mălan – 260 voturi, Liviu Andrica – 226 voturi, Florica Cherecheş – 220 voturi,  Ioan Tău – 203 voturi, Mihai Manea – 184 voturi, Ioan Cupşa – 175 voturi, Cristian Budurean – 169 voturi, Laviniu Domocoş – 169 voturi, Daniel Vulcu – 158 voturi, Ioan Câmpan – 154 voturi, Sebastian Lascu – 147 voturi, Daniel Negrean – 145 voturi, Gheorghe Carp – 135 voturi şi Anca Raţiu – 124 voturi. În afara acestora au mai fost aleşi şi 5 supleanţi: Andrada Ciocan – 116 voturi, Marius Chipurici – 114 voturi, Romeo Nica – 114 voturi, Claudiu Oros – 113 voturi şi Dan Octavian – 107. La alegeri au participat 337 de membri din totalul de 568 existenti pe convocator ceea ce înseamnă că Adunarea Generala pentru alegeri a fost statutară.

This post was written by:

- who has written 4273 posts on Presa Oradea.


Contact the author

Leave a Reply

Please type the characters of this captcha image in the input box

Please type the characters of this captcha image in the input box

Needucați, indolenți sau complici? Cum ar trebui să ne raportăm la PSD-iști?

Nu toți sunt condamnați pentru fraudă electorală, nu toți merg la vânătoare cu Țiriac, nu toți înjură ziariști sau debiteză obscenități în fața femeilor. Nu toți se laudă că au mitraliere acasă, nu toți vin la muncă cu mașini de zeci de mii de euro, nu toți truchează licitații. Alături de ei, într-o țesătură fină, sunt vârstnici vulnerabili și copii neștiutori, tineri plini de elan și medici cu halate rupte în coate pe băncile universităților. Exact cum militanții Statului Islamic își făceau „cuiburi” în școli și grădinițe ca să nu îi poată găsi rachetele inamice fără a face victime nevinovate. Cum poți tu, univeresitar cu lucrări științifice de valoare să nu vezi că Daea sau Dăncilă sunt, după toate defenițiile, analfabeți funcționali? Asta este meritocrația în care îți dorești să trăiască copiii tăi? Cum poți să nu vezi clar că legile justiției sunt modificate ca să servească unui om sau unui grup de oameni? Și nu o lege, ci mai multe legi, cu același target? Cum poți să te mulțumești cu 60 de km de autostradă pe an? Și dacă continui să faci parte din așa ceva, cum ar trebui eu și ceilalți care vrem să trăim într-o țară condusă de oameni competenți, cu legi care să îi bage pe cei care fură în pușcărie și în fața cărora să fim toți egali și cu drumuri decente pe care să putem circula, cum ar trebui să ne raportăm la tine?

Citește mai mult