Categorized | Oradea

Bolojan ales preşedinte al PNL Oradea cu 332 de voturi

Miercuri, 24 februarie la Filarmonica de Stat Oradea a avut loc Adunarea Generală a PNL Oradea pentru alegerea membrilor Biroului Permanent Municipal Oradea şi a Preşedintelui Biroului. Alături de cei 14 membri, Ilie Bolojan a fost reales în funcţie cu 332 de voturi.

La alegeri s-a înscris un candidat pentru funcţia de preşedinte şi 32 de candidaţi pentru funcţia de membru în Biroul Permanent Municipal Oradea. Pentru alegerea preşedintelui au fost exprimate 337 de voturi, din care 332 de voturi au fost valabil exprimate şi 15 nule. Astfel în funcţia de Preşedinte al Biroului Oradea a fost ales primarul municipiului Oradea, Ilie Bolojan.  Pentru componenţa Biroului Permanent Municipal au fost exprimate 337 de voturi, din care 335 de voturi valabil exprimate şi 2 voturi nule. Cei 14 membri ai biroului sunt: Mircea Mălan – 260 voturi, Liviu Andrica – 226 voturi, Florica Cherecheş – 220 voturi,  Ioan Tău – 203 voturi, Mihai Manea – 184 voturi, Ioan Cupşa – 175 voturi, Cristian Budurean – 169 voturi, Laviniu Domocoş – 169 voturi, Daniel Vulcu – 158 voturi, Ioan Câmpan – 154 voturi, Sebastian Lascu – 147 voturi, Daniel Negrean – 145 voturi, Gheorghe Carp – 135 voturi şi Anca Raţiu – 124 voturi. În afara acestora au mai fost aleşi şi 5 supleanţi: Andrada Ciocan – 116 voturi, Marius Chipurici – 114 voturi, Romeo Nica – 114 voturi, Claudiu Oros – 113 voturi şi Dan Octavian – 107. La alegeri au participat 337 de membri din totalul de 568 existenti pe convocator ceea ce înseamnă că Adunarea Generala pentru alegeri a fost statutară.

This post was written by:

- who has written 4246 posts on Presa Oradea.


Contact the author

Leave a Reply

Please type the characters of this captcha image in the input box

Please type the characters of this captcha image in the input box

Mai crezi și acum că votul tău nu contează?

Acum, când niște „oameni în alb” au venit la tine în curte și ți-au omorât porcul promițându-ți bani la sfântu’ așteaptă, când ai văzut cu ochii tăi, oameni nevinovați, loviți cu bestialitate și gazați de jandarmi aflați în subordinea oamenilor din PSD, acum, mai crezi că votul tău nu contează?
Cum s-a ajuns la asta, cu un guvern care a mărit salarii și pensii (este drept, înghițite într-o bună parte de creșterea prețurilor, de mărirea ratelor la bancă) care are o creștere economică istorică, etc? Să fi ajuns românii la un nivel la care nu mai pot fi cumpărați atât de simplu și nu acceptă marea mită națională. „Vă dăm niște bani în plus, dar lăsați-ne și pe noi să ne scoatem hoții din pușcării, să furăm în continuare”. Toate astea s-ar mai fi întâmplat dacă ați fi ieșit la vot? Iar cei care ați votat PSD, ați votat pentru ca vouă sau celorlalți, oameni simpli și cinstiți, să li se ia porcul din curte sau copiii, părinții, nepoții, plecați în pribegie pentru o bucată de pâine mai bună, să fie bătuți cu bestialitate pentru simplul fapt că vor să aibă unde se întoarce, când tot exilul ăsta economic se va trermina? Ați votat pentru asta? Dacă da, înseamnă că meritați tot ce vi se întâmplă!

Citește mai mult