Categorized | Social

Halal campanie pentru păstrarea curăţeniei! Gheorghe Carp surprins cum îşi aruncă chiştocul pe trotuar

În timp ce Bolojan şi Biro fac campanie pentru păstrarea curăţeniei prin şcoli, viceprimarul Gheorghe Carp îşi aruncă chiştocul pe stradă, în văzul tuturor. Oare poliţiştii comunitari i-au scris proces verbal sau legea şi campania e doar pentru noi, fraierii de rând.

Dacă gesturile anumitor politicieni pot trece de vigilenţa jurnaliştilor nu acelaşi lucru se întâmplă în ceea ce îi priveşte pe bloggeri. Unul dintre ei, după ce cu câteva zile în urmă le explica orădenilor cât de respectată este inscripţia „În această instituţie nu se primesc atenţii” la AJOFM, miercuri a reuşit să îl surprindă pe viceprimarul Gheorghe Carp aruncând un chiştoc pe trotuar.

Evenimentul s-a petrecut pe strada Morii unde Gheorghe Carp şi Dan Octavian veniseră să verifice cum merg lucrările de asfaltare. În timp ce Dan Octavian explică celor adunaţi cum stă treaba cu asfaltarea Gheorghe Carp trage cu sete ultimul fum dintr-o ţigară, apoi vrea să o arunce lângă el pe trotuar dar îşi dă seama că nu ar fi politicos aşa că o aruncă puţin mai încolo.

Evident, datorită unui participant la discuţii nu se vede cu exactitate unde pică ţigara dar cum forţa gravitaţiei nu o poate atrage decât în jos, este evident că ea ajunge fie pe trotuar, fie pe zona verde sau în boscheţi, oricum, undeva pe domeniul public. Asta contează mai puţin la urma urmei. Ceea ce contează cu adevărat este faptul că educarea orădenilor în ceea ce priveşte curăţenia ar trebui să înceapă chiar din cabinetele cele mai importante ale primăriei.

This post was written by:

- who has written 4363 posts on Presa Oradea.


Contact the author

2 Responses to “Halal campanie pentru păstrarea curăţeniei! Gheorghe Carp surprins cum îşi aruncă chiştocul pe trotuar”

  1. ferr spune:

    un mincinos si un spagar nenorocit…

  2. mc spune:

    jenibil … ca si scursura de om …

Trackbacks/Pingbacks


Leave a Reply

Please type the characters of this captcha image in the input box

Please type the characters of this captcha image in the input box

Cum să iei de proști 200.000 de orădeni!

Un oraș de proști. Asta cred despre orădeni atât miticii de la Tarom cât și conducerea Aeroportului, incompetenți puși acolo pe un singur criteriu, carnetul de membru de partid! Un oraș de proști pe care poți să îi duci de nas distribuind presei un fake news pe care să-l rostogolească în ziarele lor și pe rețelele de socializare.
Aeroportul din Oradea este la un pas de a deveni un fânaț pe care să mai pască doar vitele și oile țăranilor din zonă. Din marea realizare a alianței UDMR-PSD-ALDE care conduce județul a mai rămas doar o rută de zbor spre București pe care cei de la Tarom au scumpit-o atât de tare încât nu va mai zbura nici dracu din Oradea. În acest context, cei vinovați, atât marionetele politice cât și cei care le-au pus acolo, în loc să explice cum s-a ajuns la situația de față și ce fac pentru a schimba lucrurile, trimit presei fake-news-uri în care se ceartă cu primarul Ilie Bolojan.

Citește mai mult