Categorized | Social

Halal campanie pentru păstrarea curăţeniei! Gheorghe Carp surprins cum îşi aruncă chiştocul pe trotuar

În timp ce Bolojan şi Biro fac campanie pentru păstrarea curăţeniei prin şcoli, viceprimarul Gheorghe Carp îşi aruncă chiştocul pe stradă, în văzul tuturor. Oare poliţiştii comunitari i-au scris proces verbal sau legea şi campania e doar pentru noi, fraierii de rând.

Dacă gesturile anumitor politicieni pot trece de vigilenţa jurnaliştilor nu acelaşi lucru se întâmplă în ceea ce îi priveşte pe bloggeri. Unul dintre ei, după ce cu câteva zile în urmă le explica orădenilor cât de respectată este inscripţia „În această instituţie nu se primesc atenţii” la AJOFM, miercuri a reuşit să îl surprindă pe viceprimarul Gheorghe Carp aruncând un chiştoc pe trotuar.

Evenimentul s-a petrecut pe strada Morii unde Gheorghe Carp şi Dan Octavian veniseră să verifice cum merg lucrările de asfaltare. În timp ce Dan Octavian explică celor adunaţi cum stă treaba cu asfaltarea Gheorghe Carp trage cu sete ultimul fum dintr-o ţigară, apoi vrea să o arunce lângă el pe trotuar dar îşi dă seama că nu ar fi politicos aşa că o aruncă puţin mai încolo.

Evident, datorită unui participant la discuţii nu se vede cu exactitate unde pică ţigara dar cum forţa gravitaţiei nu o poate atrage decât în jos, este evident că ea ajunge fie pe trotuar, fie pe zona verde sau în boscheţi, oricum, undeva pe domeniul public. Asta contează mai puţin la urma urmei. Ceea ce contează cu adevărat este faptul că educarea orădenilor în ceea ce priveşte curăţenia ar trebui să înceapă chiar din cabinetele cele mai importante ale primăriei.

This post was written by:

- who has written 4424 posts on Presa Oradea.


Contact the author

2 Responses to “Halal campanie pentru păstrarea curăţeniei! Gheorghe Carp surprins cum îşi aruncă chiştocul pe trotuar”

  1. ferr spune:

    un mincinos si un spagar nenorocit…

  2. mc spune:

    jenibil … ca si scursura de om …

Trackbacks/Pingbacks


Leave a Reply

Please type the characters of this captcha image in the input box

Please type the characters of this captcha image in the input box

Iranul, butoiul cu pulbere al Orientului!

Modul de acțiune al Iranului pare a fi copiat după cel rusesc. Deși știau clar că au încălcat legea încercând să livreze petrol unui stat care se afla în embargou, au reacționat violent sechestrând o navă britanică și punând în pericol întreaga securitate a strâmtorii Ormuz pe unde tranzitează o treime din petrolul transportat pe cale maritimă în toată lumea. Atacul cu drone s-a făcut prin intermediari, neasumat, la fel cum a făcut Putin când a anexat Crimeea, utilizând militari „anonimi” fără însemnele țării. Retorica internațională a ministrului Iranian de externe, Mohammad Javad Zarif, și a președintelui Hassan Rouhani pare a fi copiată după cea utilizată de Vladimir Putin și Sergey Lavrov.

Citește mai mult