Categorized | Cultură

Il-tae LIM revine cu fotografii la Oradea

În urma succesului de care s-a bucurat expoziţia personală a artistului fotograf  Il-tae LIM din Jeonju, Galeria „Euro Foto Art” din Oradea, va prezenta, din nou, în perioada 22 martie – 01 aprilie 2010, expoziţia personală a artistului fotograf din Coreea de Sud.

Primul vernisaj al acestei expoziţii, a avut loc în toamna anului 2008, în fosta Galeria „Foto Art” (din strada Moscovei nr. 3), în prezenţa autorului şi a participanţilor la ediţia a VII-a a Festivalului European de Fotografie, sosiţi din mai multe ţări din Europa şi invitaţi din Asia. Între timp expozţia personală a artistului fotograf Il-tae LIM a fost redeschisă în mai multe Galerii din România. Expoziţia personală a artistul fotograf sud-koreean, care cuprinde 80 de fotografii color inedite, de o valoare artistică deosebită, rămâne la dispoziţia publicului vizitator, până la data de 01 aprilie 2010, în Galeria „Euro Foto Art” din Oradea (Piaţa 1 decembrie nr. 12), în zilele de lucru între orele 09:00 şi 19:00, sâmbătă între orele 10:00 şi 13:00. Intrarea este liberă.

This post was written by:

- who has written 4398 posts on Presa Oradea.


Contact the author

3 Responses to “Il-tae LIM revine cu fotografii la Oradea”

  1. yonutzzaa spune:

    nu regret ca am dat de blogul acesta..

  2. CARMINA spune:

    si se mai mira lumea

Trackbacks/Pingbacks


Leave a Reply

Please type the characters of this captcha image in the input box

Please type the characters of this captcha image in the input box

Iranul, butoiul cu pulbere al Orientului!

Modul de acțiune al Iranului pare a fi copiat după cel rusesc. Deși știau clar că au încălcat legea încercând să livreze petrol unui stat care se afla în embargou, au reacționat violent sechestrând o navă britanică și punând în pericol întreaga securitate a strâmtorii Ormuz pe unde tranzitează o treime din petrolul transportat pe cale maritimă în toată lumea. Atacul cu drone s-a făcut prin intermediari, neasumat, la fel cum a făcut Putin când a anexat Crimeea, utilizând militari „anonimi” fără însemnele țării. Retorica internațională a ministrului Iranian de externe, Mohammad Javad Zarif, și a președintelui Hassan Rouhani pare a fi copiată după cea utilizată de Vladimir Putin și Sergey Lavrov.

Citește mai mult