Categorized | Educatie

Cursuri noi de dans de societate

Clubul de dans „Feeling Dance”, organizează începând cu data de 7 aprilie cursuri noi de dans. Se pot înscrie atât pasionaţii de dans clasic cât şi cei care îndrăgesc salsa sau tangoul argentinian.

Cursurile sunt în cea mai mare parte pentru începători şi pentru copii dar orice persoană care iubeşte dansul poate participa la aceste ore pentru a-şi fixa lucrurile învăţate deja.

„In luna aprilie, Feeling Dance, va aduce împreună cu „iepuraşul” o nouă sesiune de cursuri de dans, după cum urmează:

– Grupe de adulti, curs Clasic pentru incepatori din data de 7 aprilie (cu program miercuri si luni 20:30 – 22:00 la liceul Dimitrie Leonida)

– Grupe de adulti, curs Clasic pentru incepatori din data de 10 aprilie (cu program sambata si duminica 16:30 – 18:00 la Teatrul Arcadia)

– Grupe de adulti, curs SALSA pentru incepatori din data de 7 aprilie (cu program miercuri si luni 20:30 – 22:00 la Lotus Center – etaj)

– Grupe de adulti, Tango Argentinian pentru incepatori din data de 10 aprilie (cu program sambata si duminica 15:00 – 16:30 la Lotus Center – etaj)

– Grupe de copii (5 – 13 ani), curs special incepatori din data de 12 aprilie (cu program luni si miercuri 17.00 – 17.45 la Teatrul Arcadia)”

Nu uitaţi să vă înscrieţi din timp în zilele de luni, marti, miercuri sau joi intre orele 18:00 si 21:00 la Teatrul Arcadia. Iar daca sunteti greu de convins vă invităm în sălile noastre de dans să urmariti desfasurarea unor lectii (orarul si locatiile le gasiti pe www.feelingdance.ro) In plus in data de 9 aprilie (vineri), incepand cu orele 22:00 vom aniversa finalul sesiunii grupelor din februarie – martie. Veniti  sa vedeti ce atmosfera, ce petrecere si cu sigurata va veti dori sa dansati si dumneavoastra”

se precizează într-un comunicat semnat de „Feeling Dance”.

This post was written by:

- who has written 4408 posts on Presa Oradea.


Contact the author

Leave a Reply

Please type the characters of this captcha image in the input box

Please type the characters of this captcha image in the input box

Iranul, butoiul cu pulbere al Orientului!

Modul de acțiune al Iranului pare a fi copiat după cel rusesc. Deși știau clar că au încălcat legea încercând să livreze petrol unui stat care se afla în embargou, au reacționat violent sechestrând o navă britanică și punând în pericol întreaga securitate a strâmtorii Ormuz pe unde tranzitează o treime din petrolul transportat pe cale maritimă în toată lumea. Atacul cu drone s-a făcut prin intermediari, neasumat, la fel cum a făcut Putin când a anexat Crimeea, utilizând militari „anonimi” fără însemnele țării. Retorica internațională a ministrului Iranian de externe, Mohammad Javad Zarif, și a președintelui Hassan Rouhani pare a fi copiată după cea utilizată de Vladimir Putin și Sergey Lavrov.

Citește mai mult