Categorized | Oradea

Adelina Coste la Ministerul Economiei

Fostul consilier local, democrat-liberala Adelina Coste a declarat joi, într-o conferinţă de presă, că aşteaptă o numire în actualul Guvern, din partea premierului Emil Boc. Adelina nu a vrut să precizeze postul pe care va fi numită dar a lăsat să se înţeleagă că este vorba de o funcţie în cadrul Ministerul Economiei şi Comerţului.

După ce au ajuns în Guvern Gheorghe Sârb, catalogat de jurnaliştii locali drept „omul care nu face nimic” şi Mircea Matei care s-a remarcat mai degrabă prin atitudinea virulentă la adresa opoziţiei decât prin rezultate excepţionale obţinute în vre-un domeniu public, se pare că următorul om politic care va pleca din Bihor va fi Adelina Coste. Acuzată de jurnaliştii orădeni că deţine în mod ilegal funcţia de consilier al prefectului şi cea de consilier local (între cele două funcţii existând o anumită incompatibilitate) Adelina Coste susţine că este o chestiune de câteva ore până când va primi numirea din partea premierului Emil Boc.

„Voi pleca la Bucureşti dar încă nu pot să vă spun pe ce funcţie. Ce vă pot spune, este faptul că funcţia se poate primi doar prin numirea directă a premierului, şi că este vorba de Ministerul Economiei, un minister de unde sper să pot ajuta judeţul Bihor”

Adelina Coste a mulţumit jurnaliştilor orădeni pentru profesionalismul de care au dat dovadă în acest an susţinând că, atunci când au fost întemeiate, criticile din presă i-au făcut un mare bine.

This post was written by:

- who has written 4410 posts on Presa Oradea.


Contact the author

Leave a Reply

Please type the characters of this captcha image in the input box

Please type the characters of this captcha image in the input box

Iranul, butoiul cu pulbere al Orientului!

Modul de acțiune al Iranului pare a fi copiat după cel rusesc. Deși știau clar că au încălcat legea încercând să livreze petrol unui stat care se afla în embargou, au reacționat violent sechestrând o navă britanică și punând în pericol întreaga securitate a strâmtorii Ormuz pe unde tranzitează o treime din petrolul transportat pe cale maritimă în toată lumea. Atacul cu drone s-a făcut prin intermediari, neasumat, la fel cum a făcut Putin când a anexat Crimeea, utilizând militari „anonimi” fără însemnele țării. Retorica internațională a ministrului Iranian de externe, Mohammad Javad Zarif, și a președintelui Hassan Rouhani pare a fi copiată după cea utilizată de Vladimir Putin și Sergey Lavrov.

Citește mai mult