Categorized | Oradea

PSD Bihor se pregăteşte de alegeri

Preşedintele PSD Bihor Ioan Mang susţine că alegerile PSD în judeţul Bihor se vor încheia la sfârşitul lunii iunie. Până la această dată se vor alege atât membrii din Biroul Judeţean al PSD cât şi preşedinţii şi membrii fiecărei localităţi în parte.

Senatorul social-democrat a explicat, joi, într-o conferinţă de presă, că în această săptămână au fost stabilite delegaţiile care vor participa la alegerile judeţene, numărul membrilor ridicându-se la 657.

„La şedinţa pe care am organizat-o în Consiliul de Coordonare l-am invitat şi pe domnul Bar pentru ca să nu existe nicio suspiciune în ceea ce priveşte aceste alegeri. Din cei 657 de delegaţi care vor participa la alegerile judeţene doar 57 de persoane vor fi din Oradea. Formula după care s-au decis toate acestea a fost stabilită de la Bucureşti, noi doar am aplicat-o în judeţ. În anumite localităţi nu se vor mai organiza alegeri pentru că cei care conduc organizaţiile de acolo au fost aleşi abia anul trecut. În pincipiu, în jurul datei de 15 iunie se vor desfăşura alegerile pe localităţi, urmând ca în 20-25 iunie să organizăm alegerile şi la nivel judeţean”

a explicat Ioan Mang. Acesta a mai declarat că, deşi la nivelul munuicipiului Oradea actualul preşedinte, Ovidiu Mureşan a făcut treabă bună, el şi-ar dori ca această funcţie să fie ocupată de fostul subprefect, Claudiu Pop, pe care îl va şi sprijini pentru obţinerea acestei funcţii.

This post was written by:

- who has written 4383 posts on Presa Oradea.


Contact the author

Leave a Reply

Please type the characters of this captcha image in the input box

Please type the characters of this captcha image in the input box

Iranul, butoiul cu pulbere al Orientului!

Modul de acțiune al Iranului pare a fi copiat după cel rusesc. Deși știau clar că au încălcat legea încercând să livreze petrol unui stat care se afla în embargou, au reacționat violent sechestrând o navă britanică și punând în pericol întreaga securitate a strâmtorii Ormuz pe unde tranzitează o treime din petrolul transportat pe cale maritimă în toată lumea. Atacul cu drone s-a făcut prin intermediari, neasumat, la fel cum a făcut Putin când a anexat Crimeea, utilizând militari „anonimi” fără însemnele țării. Retorica internațională a ministrului Iranian de externe, Mohammad Javad Zarif, și a președintelui Hassan Rouhani pare a fi copiată după cea utilizată de Vladimir Putin și Sergey Lavrov.

Citește mai mult