Categorized | Oradea

Lucia Varga către bihoreni: „Haideţi să fim mai darnici de Paşti”

Deputatul liberal Lucia Varga îi roagă pe orădeni să aducă un zâmbet, cu ocazia sărbătorilor de Paşti, pe feţele copiilor şi bătrânilor din municipiu, aflaţi în grija fundaţiilor şi ong-urilor sociale.

Sfârşitul de săptămână a adus cu sine mai multe conferinţe de presă în care politicienii au dorit să le transmită orădenilor cele mai frumoase gânduri şi sentimente cu ocazia sărbătorilor pascale. Primul care a făcut acest lucru a fost Cornel Popa, într-o conferinţă de presă. Au urmat Ioan Mang din PSD, Dorin Corcheş şi Adelina Coste din PDL şi vineri, Lucia Varga din PNL.

„Fac un apel la orădeni pe care îi rog să se implice mai mult în proiecte sociale mai ales acum, în preajma sărbătorilor. Sunt mulţi orfani şi bătrâni care au nevoie de ajutorul nostru. În Bihor sunt multe asociaţii şi fundaţii care se ocupă de aceste persoane şi cred că donând cei 2% acestor ong-uri le ajutăm să aducă o rază de lumină pe feţele acestor persoane”

a declarat Lucia Varga.

This post was written by:

- who has written 4422 posts on Presa Oradea.


Contact the author

Leave a Reply

Please type the characters of this captcha image in the input box

Please type the characters of this captcha image in the input box

Iranul, butoiul cu pulbere al Orientului!

Modul de acțiune al Iranului pare a fi copiat după cel rusesc. Deși știau clar că au încălcat legea încercând să livreze petrol unui stat care se afla în embargou, au reacționat violent sechestrând o navă britanică și punând în pericol întreaga securitate a strâmtorii Ormuz pe unde tranzitează o treime din petrolul transportat pe cale maritimă în toată lumea. Atacul cu drone s-a făcut prin intermediari, neasumat, la fel cum a făcut Putin când a anexat Crimeea, utilizând militari „anonimi” fără însemnele țării. Retorica internațională a ministrului Iranian de externe, Mohammad Javad Zarif, și a președintelui Hassan Rouhani pare a fi copiată după cea utilizată de Vladimir Putin și Sergey Lavrov.

Citește mai mult