Categorized | Oradea

Lucia Varga către bihoreni: „Haideţi să fim mai darnici de Paşti”

Deputatul liberal Lucia Varga îi roagă pe orădeni să aducă un zâmbet, cu ocazia sărbătorilor de Paşti, pe feţele copiilor şi bătrânilor din municipiu, aflaţi în grija fundaţiilor şi ong-urilor sociale.

Sfârşitul de săptămână a adus cu sine mai multe conferinţe de presă în care politicienii au dorit să le transmită orădenilor cele mai frumoase gânduri şi sentimente cu ocazia sărbătorilor pascale. Primul care a făcut acest lucru a fost Cornel Popa, într-o conferinţă de presă. Au urmat Ioan Mang din PSD, Dorin Corcheş şi Adelina Coste din PDL şi vineri, Lucia Varga din PNL.

„Fac un apel la orădeni pe care îi rog să se implice mai mult în proiecte sociale mai ales acum, în preajma sărbătorilor. Sunt mulţi orfani şi bătrâni care au nevoie de ajutorul nostru. În Bihor sunt multe asociaţii şi fundaţii care se ocupă de aceste persoane şi cred că donând cei 2% acestor ong-uri le ajutăm să aducă o rază de lumină pe feţele acestor persoane”

a declarat Lucia Varga.

This post was written by:

- who has written 4363 posts on Presa Oradea.


Contact the author

Leave a Reply

Please type the characters of this captcha image in the input box

Please type the characters of this captcha image in the input box

Cum să iei de proști 200.000 de orădeni!

Un oraș de proști. Asta cred despre orădeni atât miticii de la Tarom cât și conducerea Aeroportului, incompetenți puși acolo pe un singur criteriu, carnetul de membru de partid! Un oraș de proști pe care poți să îi duci de nas distribuind presei un fake news pe care să-l rostogolească în ziarele lor și pe rețelele de socializare.
Aeroportul din Oradea este la un pas de a deveni un fânaț pe care să mai pască doar vitele și oile țăranilor din zonă. Din marea realizare a alianței UDMR-PSD-ALDE care conduce județul a mai rămas doar o rută de zbor spre București pe care cei de la Tarom au scumpit-o atât de tare încât nu va mai zbura nici dracu din Oradea. În acest context, cei vinovați, atât marionetele politice cât și cei care le-au pus acolo, în loc să explice cum s-a ajuns la situația de față și ce fac pentru a schimba lucrurile, trimit presei fake-news-uri în care se ceartă cu primarul Ilie Bolojan.

Citește mai mult