Categorized | Educatie

Concert folcloric la Casa de Cultură a Sindicatelor

Primăria Oradea împreună cu Casa de Cultură a Municipiului organizează marţi, 6 aprilie, ora 18:00, la Casa de Cultura a Sindicatelor, un concert de muzică populară.

Vor concerta soliştii vocali:  Simona Costin, Otilia Haragos Seghedi, Felicia Costin, Viorica Bradea, Cornelia Covaciu, Vochiţa Mihoc, Luminiţa Tomuţa, Maria Sidea, Cornel Borza, Leontin Ciucur, Florica Duma, Viorica Flintaşu, Florica Ungur şi soliştii instrumentişti: Petrica Popa, Florin Bontu, Stângaciu, Mitica Negrean şi Gheorghe Rada. Preţul unui billet este de 5 lei.

This post was written by:

- who has written 4363 posts on Presa Oradea.


Contact the author

Leave a Reply

Please type the characters of this captcha image in the input box

Please type the characters of this captcha image in the input box

Cum să iei de proști 200.000 de orădeni!

Un oraș de proști. Asta cred despre orădeni atât miticii de la Tarom cât și conducerea Aeroportului, incompetenți puși acolo pe un singur criteriu, carnetul de membru de partid! Un oraș de proști pe care poți să îi duci de nas distribuind presei un fake news pe care să-l rostogolească în ziarele lor și pe rețelele de socializare.
Aeroportul din Oradea este la un pas de a deveni un fânaț pe care să mai pască doar vitele și oile țăranilor din zonă. Din marea realizare a alianței UDMR-PSD-ALDE care conduce județul a mai rămas doar o rută de zbor spre București pe care cei de la Tarom au scumpit-o atât de tare încât nu va mai zbura nici dracu din Oradea. În acest context, cei vinovați, atât marionetele politice cât și cei care le-au pus acolo, în loc să explice cum s-a ajuns la situația de față și ce fac pentru a schimba lucrurile, trimit presei fake-news-uri în care se ceartă cu primarul Ilie Bolojan.

Citește mai mult