Categorized | Social

Instruire pentru microîntreprinderi la primăria Oradea

Agenţia de Dezvoltare Regională Nord-Vest invită microîntreprinderile din judeţul Bihor la seminarul de instruire destinat domeniului major de intervenţie 4.3 „Sprijinirea dezvoltării microîntreprinderilor”, care finanţează cu până la 200.000 Euro valoare nerambursabilă, investiţii în echipamente şi construcţii pentru firmele cu maxim 9 angajaţi localizate în mediul urban.

Seminarul de instruire se va desfăşura în 7 aprilie, cu începere de la ora 11:00, la Primăria Oradea, sala „Traian Moşoiu”. Seminarul de instruire vine în completarea campaniei extinse susţinute de ADR Nord-Vest la nivelul oraşelor şi municipiilor mici din Regiune, campanie care s-a desfăşurat în ultimele luni. Cu această ocazie, experţii Agenţiei vor explica detaliat problemele întampinate de microîntreprinderi în elaborarea cererilor de finanţare. REGIO-Programul Operaţional Regional, prin Axa prioritară 4 – Sprijinirea dezvoltării mediului de afaceri regional şi local, domeniul major de intervenţie 4.3 „Sprijinirea dezvoltării microîntreprinderilor” finanţează achiziţionarea de echipamente şi tehnologii noi, moderne, achiziţionarea de sisteme IT (hardware şi/sau software), precum şi construirea/ extinderea/ modernizarea spaţiilor de producţie/ prestare servicii ale microîntreprinderii, prin proiecte cu până la 200.000 Euro, valoare nerambursabilă. Pentru cererea de proiecte lansată în 2.11.2009, suma disponibilă pentru Regiunea Nord-Vest este de 19.74 milioane Euro, pentru domeniul 4.3.

This post was written by:

- who has written 4398 posts on Presa Oradea.


Contact the author

Leave a Reply

Please type the characters of this captcha image in the input box

Please type the characters of this captcha image in the input box

Iranul, butoiul cu pulbere al Orientului!

Modul de acțiune al Iranului pare a fi copiat după cel rusesc. Deși știau clar că au încălcat legea încercând să livreze petrol unui stat care se afla în embargou, au reacționat violent sechestrând o navă britanică și punând în pericol întreaga securitate a strâmtorii Ormuz pe unde tranzitează o treime din petrolul transportat pe cale maritimă în toată lumea. Atacul cu drone s-a făcut prin intermediari, neasumat, la fel cum a făcut Putin când a anexat Crimeea, utilizând militari „anonimi” fără însemnele țării. Retorica internațională a ministrului Iranian de externe, Mohammad Javad Zarif, și a președintelui Hassan Rouhani pare a fi copiată după cea utilizată de Vladimir Putin și Sergey Lavrov.

Citește mai mult