Categorized | Oradea

Au mai evadat doi! Sfintele Paşti un moment prielnic pentru trădători?

Ca de fiecare dată după alegeri, traseiştii politici încep să migreze. Până acum însă aceşti au încercat să nu migreze în perioada sărbătorilor arătând prin agest gest că înţeleg nevoia de linişte a fiecărui politician în această perioadă. Nu este însă şi cazul fostului secretar general al Guvernului Tăriceanu, Gabriel Berca şi a deputatului Mihai Banu care i-au stricat cu siguranţă sărbătorile lui Crin Antonescu.

Există însă voci în PNL care susţin că acest lucru era iminent şi că era doar o problemă de timp până ca această dezertare să se producă. Asta pentru că Gabriel Berca a fost unul dintre oamenii care l-ar fi preferat la conducerea partidului pe Ludovic Orban în detrimentul actualului lider Crin Antonescu.

„Am avut o discuţie foarte scurtă telefonică cu preşedintele Crin Antonescu, i-am spus că indiferent de cartiera mea politică, îl voi respecta ca om, dar există un soi de indiferenţă faţă de structurile din teritoriu. I-am cerut lui Crin Antonescu să avem o discuţie în trei alături de preşedintele organizaţiei PDL Bacău. Am avut o colaborare foarte bună cu colegii de la Bucureşti”

a declarat pentru Realitatea TV, Gabriel Berca, care a precizat că nu va îngroşa rândul independenţilor din Parlament ci va trece direct în PDL. Analiştii politici găsesc aceste situaţii ca fiind într-o oarecare măsură normale, multe dintre măsurile luate de Crin Antonescu, atât în perioada alegerilor prezidenţiale cât şi după acestea, nefiind agreate de unele organizaţii liberale locale. După această „dezertare” PNL a rămas în Senat cu 22 de parlamentari, iar la Cameră cu 53.

This post was written by:

- who has written 4394 posts on Presa Oradea.


Contact the author

Leave a Reply

Please type the characters of this captcha image in the input box

Please type the characters of this captcha image in the input box

Iranul, butoiul cu pulbere al Orientului!

Modul de acțiune al Iranului pare a fi copiat după cel rusesc. Deși știau clar că au încălcat legea încercând să livreze petrol unui stat care se afla în embargou, au reacționat violent sechestrând o navă britanică și punând în pericol întreaga securitate a strâmtorii Ormuz pe unde tranzitează o treime din petrolul transportat pe cale maritimă în toată lumea. Atacul cu drone s-a făcut prin intermediari, neasumat, la fel cum a făcut Putin când a anexat Crimeea, utilizând militari „anonimi” fără însemnele țării. Retorica internațională a ministrului Iranian de externe, Mohammad Javad Zarif, și a președintelui Hassan Rouhani pare a fi copiată după cea utilizată de Vladimir Putin și Sergey Lavrov.

Citește mai mult