Categorized | Social

Luna viitoare ar putea începe plantarea celor 1.206 arbori pe Dacia

Municipalitatea a organizat, la începutul lunii martie, o licitaţie publică pentru achiziţionarea de arbori şi arbuşti, care vor fi folosiţi pentru a decora fâşiile de separare a sensurilor de circulaţie şi a parcurilor din oraş.

Astfel, 1.206 arbori foioşi şi răşinoşi vor fi plantaţi pe B-dul Dacia, zona Dragoş Vodă, strada Sfântul Apostol Andrei şi intersecţia străzii Podului cu B-dul Dacia. Au depus oferte următorii operatori economici:

1. SC GARDEN CENTER GROUP SRL

2. SC GARDENER SRL

3. SC SILVABEL SRL

4. SC ADENANDRA SRL

În urma evaluării ofertelor depuse în cadrul procedurii de atribuire a contractului de achiziţie publică „plantat arbori şi arbuşti în municipiul Oradea”, a fost desemnată câştigătoare oferta depusă de SC GARDENER SRL.

Criteriul de atribuire a fost „preţul cel mai scăzut”.

În perioada următoare, după expirarea termenului de depunere a contestaţiilor, se va încheia contractul de achiziţie publică şi se va trece la plantarea arborilor.

This post was written by:

- who has written 4374 posts on Presa Oradea.


Contact the author

Leave a Reply

Please type the characters of this captcha image in the input box

Please type the characters of this captcha image in the input box

Iranul, butoiul cu pulbere al Orientului!

Modul de acțiune al Iranului pare a fi copiat după cel rusesc. Deși știau clar că au încălcat legea încercând să livreze petrol unui stat care se afla în embargou, au reacționat violent sechestrând o navă britanică și punând în pericol întreaga securitate a strâmtorii Ormuz pe unde tranzitează o treime din petrolul transportat pe cale maritimă în toată lumea. Atacul cu drone s-a făcut prin intermediari, neasumat, la fel cum a făcut Putin când a anexat Crimeea, utilizând militari „anonimi” fără însemnele țării. Retorica internațională a ministrului Iranian de externe, Mohammad Javad Zarif, și a președintelui Hassan Rouhani pare a fi copiată după cea utilizată de Vladimir Putin și Sergey Lavrov.

Citește mai mult