Categorized | Social

Birou de înregistrare a nou-născuţilor direct la Maternitate

Primăria municipiului Oradea a finalizat lucrările de amenajare a spaţiului de la Maternitatea Oradea, unde urmează să se mute biroul de înregistrare a nou-născuţilor. Spaţiul respectiv este situat la intrarea în Maternitate, la parterul clădirii.

Lucrările de amenajare a spaţiului au fost realizate pe cheltuiala administraţiei publice locale. Începând din data de 21 aprilie, naşterile se vor înregistra atât la Maternitate cât şi la Primăria Oradea, urmând ca, din data de 3 mai, toate formalităţile legate de naştere să se realizeze într-un singur loc, respectiv la biroul din cadrul Maternităţii. Municipalitatea a iniţiat acest proiect din dorinţa de a-i sprijini pe cetăţeni întrucât în cele mai multe dintre cazuri mama se afla internată la Maternitate iar tata mergea în vizită. S-a considerat că ar avea un efect pozitiv schimbarea locaţiei în care îşi desfăşoară activitatea Compartimentul naşteri din cadrul Serviciului de Stare Civilă în incinta Spitalului Clinic de Obstetrică-Ginecologie din Oradea. Soluţia propusă de municipalitate urmăreşte ca Maternitatea să nu externeze mama, decât în momentul prezentării certificatului de naştere al copilului.

This post was written by:

- who has written 4348 posts on Presa Oradea.


Contact the author

Leave a Reply

Please type the characters of this captcha image in the input box

Please type the characters of this captcha image in the input box

Cum să iei de proști 200.000 de orădeni!

Un oraș de proști. Asta cred despre orădeni atât miticii de la Tarom cât și conducerea Aeroportului, incompetenți puși acolo pe un singur criteriu, carnetul de membru de partid! Un oraș de proști pe care poți să îi duci de nas distribuind presei un fake news pe care să-l rostogolească în ziarele lor și pe rețelele de socializare.
Aeroportul din Oradea este la un pas de a deveni un fânaț pe care să mai pască doar vitele și oile țăranilor din zonă. Din marea realizare a alianței UDMR-PSD-ALDE care conduce județul a mai rămas doar o rută de zbor spre București pe care cei de la Tarom au scumpit-o atât de tare încât nu va mai zbura nici dracu din Oradea. În acest context, cei vinovați, atât marionetele politice cât și cei care le-au pus acolo, în loc să explice cum s-a ajuns la situația de față și ce fac pentru a schimba lucrurile, trimit presei fake-news-uri în care se ceartă cu primarul Ilie Bolojan.

Citește mai mult