Categorized | Oradea

Liberalii orădeni au program de audienţe

Pentru a fi mai aproape de cetăţeni, consilierii locali ai PNL Oradea si-au stabilit programul de audiente pentru anul in curs. Astfel, aceştia vor fi prezenţi la sediul partidului de pe bulevardul Magheru nr. 7 în fiecare zi de marţi a săptămânii între orele 17:00 şi 19:00 şi vor primi în audienţă cetăţenii care au probleme legate de administraţia locală.

Printre consilierii care vor putea fi consultaţi se numără: Florica Chereceş, Ioan Cupşa, Dan Octavian, Ioan Felea, Mihai Manea, Negrean Daniel, Adriana Lipoveanu, Dorin Tifor şi Daniel Vulcu. În acest fel consilierii liberali consideră că vor putea să cunoască mai bine adevăratele probleme cu care se confruntă orădenii şi că munca lor în Consiliul Local al municipiului Oradea va fi mai eficientă. Sunt aşteptaţi la aceste cabinete toate persoanele, indiferent de vârstă, profesie, orientare politică sau stare socială. Programul poate fi descărcat cu un singur click de AICI.

This post was written by:

- who has written 4410 posts on Presa Oradea.


Contact the author

Leave a Reply

Please type the characters of this captcha image in the input box

Please type the characters of this captcha image in the input box

Iranul, butoiul cu pulbere al Orientului!

Modul de acțiune al Iranului pare a fi copiat după cel rusesc. Deși știau clar că au încălcat legea încercând să livreze petrol unui stat care se afla în embargou, au reacționat violent sechestrând o navă britanică și punând în pericol întreaga securitate a strâmtorii Ormuz pe unde tranzitează o treime din petrolul transportat pe cale maritimă în toată lumea. Atacul cu drone s-a făcut prin intermediari, neasumat, la fel cum a făcut Putin când a anexat Crimeea, utilizând militari „anonimi” fără însemnele țării. Retorica internațională a ministrului Iranian de externe, Mohammad Javad Zarif, și a președintelui Hassan Rouhani pare a fi copiată după cea utilizată de Vladimir Putin și Sergey Lavrov.

Citește mai mult