Categorized | Social

Evidenţa persoanelor îi caută pe romi în tot judeţul

Dacă în cea mai mare parte, reprezentanţilor miniorităţii rome nu le prea pasă de situaţia lor cetăţenească, personalul Serviciului de Evidenţă a Persoanelor Oradea a organizat o campanie prin intermediul căreia romilor le va fi mai uşor să intre în legalitate.

Este vorba de o staţia mobilă care se deplasează prin tot judeţul pentru a-i ajuta pe romi să îşi facă acte.

„Pentru punerea în legalitate a cetăţenilor din cele 17 comune arondate municipiului Oradea şi în conformitate cu prevederile O.U.G. nr.97/2005 – privind evidenţa, domiciliul, reşedinţa şi actele de identitate ale cetăţenilor români, cu modificările şi completările ulterioare, personalul Serviciului de Evidenţă a Persoanelor Oradea se deplasează cu staţia mobilă în vederea preluării documentelor necesare eliberării unor noi acte de identitate”

se precizează într-un comunicat remis de funcţionarii Directiei de Evidenta a Persoanelor. Conform graficului aprobat de către conducerea direcţiei, în data de 14 aprilie 2010 staţia mobilă a serviciului s-a deplasat în comuna Paleu iar în data de 16 aprilie 2010 se va deplasa în comuna Lăzăreni. Sunt aşteptate toate persoanele care se află în una din situaţiile care impun eliberarea unor astfel de documente.

This post was written by:

- who has written 4345 posts on Presa Oradea.


Contact the author

Leave a Reply

Please type the characters of this captcha image in the input box

Please type the characters of this captcha image in the input box

Cum să iei de proști 200.000 de orădeni!

Un oraș de proști. Asta cred despre orădeni atât miticii de la Tarom cât și conducerea Aeroportului, incompetenți puși acolo pe un singur criteriu, carnetul de membru de partid! Un oraș de proști pe care poți să îi duci de nas distribuind presei un fake news pe care să-l rostogolească în ziarele lor și pe rețelele de socializare.
Aeroportul din Oradea este la un pas de a deveni un fânaț pe care să mai pască doar vitele și oile țăranilor din zonă. Din marea realizare a alianței UDMR-PSD-ALDE care conduce județul a mai rămas doar o rută de zbor spre București pe care cei de la Tarom au scumpit-o atât de tare încât nu va mai zbura nici dracu din Oradea. În acest context, cei vinovați, atât marionetele politice cât și cei care le-au pus acolo, în loc să explice cum s-a ajuns la situația de față și ce fac pentru a schimba lucrurile, trimit presei fake-news-uri în care se ceartă cu primarul Ilie Bolojan.

Citește mai mult