Categorized | Oradea

Deputatul Ştefan Seremi, candidat la preşediniţia PDL Bihor

În sfârşit se poate spune că actualul preşedinte al PDL Bihor, Petru Filip are un contracandidat cu greutate la şefia PDL. Astăzi şi-a anunţat candidatura pentru funcţia de preşedinte al filialei judeţene, deputatul Ştefan Seremi.

Informaţia a fost făcută publică printr-un comunicat oficial remis presei de Minodora Breje, şefa cabinetului parlamentar al deputatului. Membru PDL din 1992, actualmente preşedinte executiv al filiale Bihor, Ştefan Seremi prezinta o carte de vizită impresionantă atât din punct de vedere politic cât şi profesional. Contracandidatul lui Filip a fost deputat în legislatura 1990-1992, preşedinte al Consiliului Judeţean Bihor între 1992-1996, vicepreşedinte al Consiliului Judeţean între 1996-2000, preşedinte al Consiliului Judeţean Bihor între 2000 şi 2004 şi vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Bihor în perioada 2004 – 2008. Deputatul este absolvent al Universităţii Babes Bolyai, Facultatea de Ştiinte Economice, este căsătorit şi are doi copii.

This post was written by:

- who has written 4349 posts on Presa Oradea.


Contact the author

Leave a Reply

Please type the characters of this captcha image in the input box

Please type the characters of this captcha image in the input box

Cum să iei de proști 200.000 de orădeni!

Un oraș de proști. Asta cred despre orădeni atât miticii de la Tarom cât și conducerea Aeroportului, incompetenți puși acolo pe un singur criteriu, carnetul de membru de partid! Un oraș de proști pe care poți să îi duci de nas distribuind presei un fake news pe care să-l rostogolească în ziarele lor și pe rețelele de socializare.
Aeroportul din Oradea este la un pas de a deveni un fânaț pe care să mai pască doar vitele și oile țăranilor din zonă. Din marea realizare a alianței UDMR-PSD-ALDE care conduce județul a mai rămas doar o rută de zbor spre București pe care cei de la Tarom au scumpit-o atât de tare încât nu va mai zbura nici dracu din Oradea. În acest context, cei vinovați, atât marionetele politice cât și cei care le-au pus acolo, în loc să explice cum s-a ajuns la situația de față și ce fac pentru a schimba lucrurile, trimit presei fake-news-uri în care se ceartă cu primarul Ilie Bolojan.

Citește mai mult