Categorized | Social

Săptămâna viitoare sensul giratoriu va fi terminat

Au mai rămas doar câteva zile până când Primăria municipiului Oradea va termina noul sens giratoriu de la intersecţia bulevardului Dacia cu strada Transilvaniei. Sensul giratoriu face parte dintr-un proiect mai amplu de fluidizare a traficului în oraşul de pe Criş.

Pentru a fluidiza traficul în intersecţia B-dului Dacia cu strada Transilvaniei şi pentru a uşura virajul la stânga dinspre Borş înspre strada Transilvaniei şi ieşirea din strada Transilvaniei în B-dul Dacia, municipalitatea a finalizat, ieri, lucrările la sensul giratoriu de la intersecţia B-dului Dacia cu strada Transilvaniei. În această intersecţie, inelul central a fost realizat povizoriu din bidoane, fiind montate toate indicatoarele de dirijare a circulaţie. Totodată, trecerea de pietoni peste B-dul Dacia a fost mutată cu 10 m înspre oraş, fiind semnalizată corespunzător. Legătura cu strada Transilvaniei, precum şi legătura cu B-dul Dacia, atât înspre centru cât şi înspre Borş, se va realiza definitiv până la sfârşitul săptămânii viitoare.

This post was written by:

- who has written 4426 posts on Presa Oradea.


Contact the author

Leave a Reply

Please type the characters of this captcha image in the input box

Please type the characters of this captcha image in the input box

Iranul, butoiul cu pulbere al Orientului!

Modul de acțiune al Iranului pare a fi copiat după cel rusesc. Deși știau clar că au încălcat legea încercând să livreze petrol unui stat care se afla în embargou, au reacționat violent sechestrând o navă britanică și punând în pericol întreaga securitate a strâmtorii Ormuz pe unde tranzitează o treime din petrolul transportat pe cale maritimă în toată lumea. Atacul cu drone s-a făcut prin intermediari, neasumat, la fel cum a făcut Putin când a anexat Crimeea, utilizând militari „anonimi” fără însemnele țării. Retorica internațională a ministrului Iranian de externe, Mohammad Javad Zarif, și a președintelui Hassan Rouhani pare a fi copiată după cea utilizată de Vladimir Putin și Sergey Lavrov.

Citește mai mult