Categorized | Social

Săptămâna viitoare sensul giratoriu va fi terminat

Au mai rămas doar câteva zile până când Primăria municipiului Oradea va termina noul sens giratoriu de la intersecţia bulevardului Dacia cu strada Transilvaniei. Sensul giratoriu face parte dintr-un proiect mai amplu de fluidizare a traficului în oraşul de pe Criş.

Pentru a fluidiza traficul în intersecţia B-dului Dacia cu strada Transilvaniei şi pentru a uşura virajul la stânga dinspre Borş înspre strada Transilvaniei şi ieşirea din strada Transilvaniei în B-dul Dacia, municipalitatea a finalizat, ieri, lucrările la sensul giratoriu de la intersecţia B-dului Dacia cu strada Transilvaniei. În această intersecţie, inelul central a fost realizat povizoriu din bidoane, fiind montate toate indicatoarele de dirijare a circulaţie. Totodată, trecerea de pietoni peste B-dul Dacia a fost mutată cu 10 m înspre oraş, fiind semnalizată corespunzător. Legătura cu strada Transilvaniei, precum şi legătura cu B-dul Dacia, atât înspre centru cât şi înspre Borş, se va realiza definitiv până la sfârşitul săptămânii viitoare.

This post was written by:

- who has written 4363 posts on Presa Oradea.


Contact the author

Leave a Reply

Please type the characters of this captcha image in the input box

Please type the characters of this captcha image in the input box

Cum să iei de proști 200.000 de orădeni!

Un oraș de proști. Asta cred despre orădeni atât miticii de la Tarom cât și conducerea Aeroportului, incompetenți puși acolo pe un singur criteriu, carnetul de membru de partid! Un oraș de proști pe care poți să îi duci de nas distribuind presei un fake news pe care să-l rostogolească în ziarele lor și pe rețelele de socializare.
Aeroportul din Oradea este la un pas de a deveni un fânaț pe care să mai pască doar vitele și oile țăranilor din zonă. Din marea realizare a alianței UDMR-PSD-ALDE care conduce județul a mai rămas doar o rută de zbor spre București pe care cei de la Tarom au scumpit-o atât de tare încât nu va mai zbura nici dracu din Oradea. În acest context, cei vinovați, atât marionetele politice cât și cei care le-au pus acolo, în loc să explice cum s-a ajuns la situația de față și ce fac pentru a schimba lucrurile, trimit presei fake-news-uri în care se ceartă cu primarul Ilie Bolojan.

Citește mai mult