Categorized | Social

Biletele şi abonamentele mai scumpe în Oradea cu 27,5 %

Biletele OTL sunt în prag de scumpire. Conform Primariei municipiului Oradea biletele pe mijloacele de transport din municipiu se vor scumpi în medie cu peste 27,5 %. Biletele vor ajunge la 3,5 lei iar abonamentele la 60.

Conform site-ului oficial al municipalității, biletele cu două călătorii vor costa 3,5 lei, (o scumpire de 16,7%)  cele cu o calatorie eliberate de automate 2 lei (cu 33% mai mult). Nici în ceea ceea ce privește abonamentele situația nu va fi mai roză. După ce, la urcarea pe tron, actualul director Csuzi Istvan venise cu solutia „salvatoare” de a face abonamente (pe toate liniile) la un pret de 45 de lei, mai nou, un abonament va ajunge la 60 de lei. În curând vom plăti aceeaşi sumă pe care o plăteam înainte pentru un abonament pe toate liniile. Diferenţa va fi că nu vom mai putea opta. Indiferent că vom folosi o linie sau două, vom plăti ca şi cum le-am folosi pe toate. O scumpire de la 45 la 60 de lei este însă una semnificativă, indiferent de cum ar motiva administraţia locală sau şefii OTL această măsură. Este drept că până la aceste scumpiri mai este de trecut un hop, şi anume trecerea proiectului prin Consiliul Local. Noi însă vă sfătuim să nu vă faceţi prea multe iluzii.

This post was written by:

- who has written 4374 posts on Presa Oradea.


Contact the author

Leave a Reply

Please type the characters of this captcha image in the input box

Please type the characters of this captcha image in the input box

Iranul, butoiul cu pulbere al Orientului!

Modul de acțiune al Iranului pare a fi copiat după cel rusesc. Deși știau clar că au încălcat legea încercând să livreze petrol unui stat care se afla în embargou, au reacționat violent sechestrând o navă britanică și punând în pericol întreaga securitate a strâmtorii Ormuz pe unde tranzitează o treime din petrolul transportat pe cale maritimă în toată lumea. Atacul cu drone s-a făcut prin intermediari, neasumat, la fel cum a făcut Putin când a anexat Crimeea, utilizând militari „anonimi” fără însemnele țării. Retorica internațională a ministrului Iranian de externe, Mohammad Javad Zarif, și a președintelui Hassan Rouhani pare a fi copiată după cea utilizată de Vladimir Putin și Sergey Lavrov.

Citește mai mult