Categorized | Oradea

Lucia Varga: „Proiectul de revizuire a Constituţiei este o diversiune”

Deputatul PNL Lucia Varga susţine că Proiectul de revizuire a Constituţiei este doar o diversiune prin care actualul Guvern încearcă să distragă atenţia de la incapacitatea lui de a lua măsuri eficiente pe timp de criză.

Mai mult de atât, Lucia Varga crede că este o greşeală să încerci să modifici Constituţia în acest fel, fără a organiza consultări cu societatea civilă şi cu cei care vor fi direct afectaţi.

„Promovarea Proiectul de revizuire a Constituţiei este o diversiune, o încercare de a atrage atenţia opiniei publice de la gravitatea crizei. Eu cred că pe români îi preocupă acum problemele legate de locurile de muncă, de siguranţa zilei de mâine şi nu reviziurea Constituţiei. În această perioadă Guvernul ar trebui să vină cu măsuri de stimulare a mediului de afaceri şi nu cu astfel de diversiuni. Spre deosebire de ei, noi avemastfel de măsuri. Că e o diversiune o dovedeşte şi faptul că doar cu o zi înainte s-a stabilit comisia de revizuire a Constituţiei. Această revizuire ar trebui făcută prin consultarea societăţii civile şi a celor care vor fi implicaţi şi nu în acest mod”

a declarat Lucia varga. Deputatul s-a luat şi de incapacitatea Guvernului Boc de a atrage fonduri europene, lucru pe care îl consideră incalificabil:

„Am reuşit să ajungem pe penultimul loc în ceea ce priveşte absorbţia de fonduri europene. Acum când suntem în criză şi este cea mai mare nevoie de fonduri, noi nu suntem în stare să le absorbim. Şi locuitorii din Bihor au de suferit din cauza acestor lucruri pentru că sunt o grămadă de proiecte care nu se pot continua datorită lor”.

This post was written by:

- who has written 4178 posts on Presa Oradea.


Contact the author

Leave a Reply

Please type the characters of this captcha image in the input box

Please type the characters of this captcha image in the input box

advert

Jurnal de pe frontul neputinței

Indivizi lunecoși, cu cefe late, la costume, aleși pentru a-i reprezenta pe cei mulți și a duce cetatea spre bunăstare, sunt preocupați doar de propriul lor bine, caută modalități pentru a fura fără să fie prinși, iar dacă sunt prinși, să scape cât mai ieftin. Toate acestea în timp ce marea masă de manevră este ținută din bici, cât mai needucată cu putință pentru a nu cere socoteală, a nu se revolta, a nu deschide ochii.
Avari și inculți, incapabili să lege două vorbe, mint prostimea că România este o mașină de lux când, de fapt, e un hârb gata-gata să se dezmembreze la cea mai mică curbă. Cum să ai creștere economică de peste 5%, cea mai mare inflație din UE și să te împrumuți ca pe timpul crizei economice?
Ziua de mâine a celor, din ce în ce mai puțini, care țin în spate tot scheletul hidos al hienei numită stat, este amanetată de bișnițarii de moravuri ușoare puși în fruntea țării. Naționalizarea pensiilor private înseamnă de fapt confiscarea unui viitor ceva mai bun. Distrugerea și otrăvirea prezentului nu este suficientă, trebuie eradicată și șansa unui viitor mai bun.
Grupuri de oameni needucați dar cu influență, cu idei demne de evul mediu, vor să impună tuturor, ceea ce ei cred că este normalitate. Preocupați nu de rata mare de șomaj, de situația economică dezastruoasă, de mortalitatea infantilă, nu de familiile care au probleme sau de cauzele care îi fac pe tineri să nu mai întemieze familii, nu de copilele care devin mame în clasele primare, nu de copiii morți din fașă pentru că nu au fost vaccinați, ci de cine cu cine împarte cearceaful.
Rezultatul? Plecăm și nici nu mai vrem să știm unde e țara asta pe hartă. România este a doua țară, după Siria, ca număr de emigranți în Europa. Iar la noi nu este război.

Citește mai mult