Categorized | Oradea

Lucia Varga: „Proiectul de revizuire a Constituţiei este o diversiune”

Deputatul PNL Lucia Varga susţine că Proiectul de revizuire a Constituţiei este doar o diversiune prin care actualul Guvern încearcă să distragă atenţia de la incapacitatea lui de a lua măsuri eficiente pe timp de criză.

Mai mult de atât, Lucia Varga crede că este o greşeală să încerci să modifici Constituţia în acest fel, fără a organiza consultări cu societatea civilă şi cu cei care vor fi direct afectaţi.

„Promovarea Proiectul de revizuire a Constituţiei este o diversiune, o încercare de a atrage atenţia opiniei publice de la gravitatea crizei. Eu cred că pe români îi preocupă acum problemele legate de locurile de muncă, de siguranţa zilei de mâine şi nu reviziurea Constituţiei. În această perioadă Guvernul ar trebui să vină cu măsuri de stimulare a mediului de afaceri şi nu cu astfel de diversiuni. Spre deosebire de ei, noi avemastfel de măsuri. Că e o diversiune o dovedeşte şi faptul că doar cu o zi înainte s-a stabilit comisia de revizuire a Constituţiei. Această revizuire ar trebui făcută prin consultarea societăţii civile şi a celor care vor fi implicaţi şi nu în acest mod”

a declarat Lucia varga. Deputatul s-a luat şi de incapacitatea Guvernului Boc de a atrage fonduri europene, lucru pe care îl consideră incalificabil:

„Am reuşit să ajungem pe penultimul loc în ceea ce priveşte absorbţia de fonduri europene. Acum când suntem în criză şi este cea mai mare nevoie de fonduri, noi nu suntem în stare să le absorbim. Şi locuitorii din Bihor au de suferit din cauza acestor lucruri pentru că sunt o grămadă de proiecte care nu se pot continua datorită lor”.

This post was written by:

- who has written 4249 posts on Presa Oradea.


Contact the author

Leave a Reply

Please type the characters of this captcha image in the input box

Please type the characters of this captcha image in the input box

Mai crezi și acum că votul tău nu contează?

Acum, când niște „oameni în alb” au venit la tine în curte și ți-au omorât porcul promițându-ți bani la sfântu’ așteaptă, când ai văzut cu ochii tăi, oameni nevinovați, loviți cu bestialitate și gazați de jandarmi aflați în subordinea oamenilor din PSD, acum, mai crezi că votul tău nu contează?
Cum s-a ajuns la asta, cu un guvern care a mărit salarii și pensii (este drept, înghițite într-o bună parte de creșterea prețurilor, de mărirea ratelor la bancă) care are o creștere economică istorică, etc? Să fi ajuns românii la un nivel la care nu mai pot fi cumpărați atât de simplu și nu acceptă marea mită națională. „Vă dăm niște bani în plus, dar lăsați-ne și pe noi să ne scoatem hoții din pușcării, să furăm în continuare”. Toate astea s-ar mai fi întâmplat dacă ați fi ieșit la vot? Iar cei care ați votat PSD, ați votat pentru ca vouă sau celorlalți, oameni simpli și cinstiți, să li se ia porcul din curte sau copiii, părinții, nepoții, plecați în pribegie pentru o bucată de pâine mai bună, să fie bătuți cu bestialitate pentru simplul fapt că vor să aibă unde se întoarce, când tot exilul ăsta economic se va trermina? Ați votat pentru asta? Dacă da, înseamnă că meritați tot ce vi se întâmplă!

Citește mai mult