Categorized | Oradea

Sorin Ioan Roman adună cărţi pentru bibliotecile de la ţară

Acţiunea „Cărţile, ferestre-n ziduri”, acţiune de strângere de carte organizată de deputatul PSD Sorin Ioan Roman a debutat sâmbătă, momentul începerii acţiunii fiind marcat de festivitatea de premiere a celor mai fideli cititori ai Bibliotecii Comunale din Cefa.

Evenimentul s-a bucurat de prezenţa directorului Bibliotecii Judeţene „Gheorghe Şincai” din Oradea, Ligia Mirişan. Chiar dacă a început abia vineri s-au strâns deja peste 200 de volume. Prima donaţie, cea mai consistentă de până acum (peste 180 de volume), a fost făcută de o persoană care a dorit să-şi păstreze anonimatul.

Acţiunea de strângere de carte „Cărţile, ferestre-n ziduri”este organizată la iniţiativa deputatului Sorin Ioan Roman şi va dura până în 23 mai 2010, când fondul de carte adunat va fi distribuit către 13 biblioteci din zona Salonta.

This post was written by:

- who has written 4409 posts on Presa Oradea.


Contact the author

Leave a Reply

Please type the characters of this captcha image in the input box

Please type the characters of this captcha image in the input box

Iranul, butoiul cu pulbere al Orientului!

Modul de acțiune al Iranului pare a fi copiat după cel rusesc. Deși știau clar că au încălcat legea încercând să livreze petrol unui stat care se afla în embargou, au reacționat violent sechestrând o navă britanică și punând în pericol întreaga securitate a strâmtorii Ormuz pe unde tranzitează o treime din petrolul transportat pe cale maritimă în toată lumea. Atacul cu drone s-a făcut prin intermediari, neasumat, la fel cum a făcut Putin când a anexat Crimeea, utilizând militari „anonimi” fără însemnele țării. Retorica internațională a ministrului Iranian de externe, Mohammad Javad Zarif, și a președintelui Hassan Rouhani pare a fi copiată după cea utilizată de Vladimir Putin și Sergey Lavrov.

Citește mai mult