Categorized | Social

Atenţie unde vă parcaţi maşina! Vă puteţi trezi cu roţile blocate.

Primăria municipiului Oradea atrage atenţia conducătorilor auto să respecte programul de spălare a celor 17 străzi din municipiu şi să nu parcheze în zilele de marţi şi joi, între orele 18:00 – 21:00, pe străzile cuprinse în programul de salubrizare.

În cazul în care conducătorii auto nu se vor conforma şi nu vor respecta indicatoarele de reglementare montate pe fiecare stradă în parte vor fi sancţionaţi conform legii. Reprezentanţii firmei de salubrizare vor bloca roţile autovehiculelor, taxa de deblocare fiind de 120 lei. La aceasta se adaugă 10 lei pentru fiecare oră în care maşina blochează strada. Mai mult, în cazul în care maşina de ridicare e disponibilă, autovehiculul va fi ridicat de către aceasta. Lista cu străzile cuprinse în programul de salubrizare poate fi descărcată de AICI.

This post was written by:

- who has written 4422 posts on Presa Oradea.


Contact the author

Leave a Reply

Please type the characters of this captcha image in the input box

Please type the characters of this captcha image in the input box

Iranul, butoiul cu pulbere al Orientului!

Modul de acțiune al Iranului pare a fi copiat după cel rusesc. Deși știau clar că au încălcat legea încercând să livreze petrol unui stat care se afla în embargou, au reacționat violent sechestrând o navă britanică și punând în pericol întreaga securitate a strâmtorii Ormuz pe unde tranzitează o treime din petrolul transportat pe cale maritimă în toată lumea. Atacul cu drone s-a făcut prin intermediari, neasumat, la fel cum a făcut Putin când a anexat Crimeea, utilizând militari „anonimi” fără însemnele țării. Retorica internațională a ministrului Iranian de externe, Mohammad Javad Zarif, și a președintelui Hassan Rouhani pare a fi copiată după cea utilizată de Vladimir Putin și Sergey Lavrov.

Citește mai mult