Categorized | Social

Ilie Bolojan: „Parcurile concesionate sunt mai curate”

Primarul Ilie Bolojan a făcut, în cadrul conferinţei de presă de azi, o analiză a raportului cost-beneficiu privind concesionarea serviciului de întreţinere a unor  parcuri din municipiu, arătându-se mulţumit de modul în care acestea au fost întreţinute.

Este vorba despre: Parcul de la Sala Sporturilor, Parcul 1 Decembrie, Parcul I.C. Brătianu, Parcul Petofi, Parcul Libertăţii, Parcul Onisifor Ghibu, Parcul Traian, Parcul Ghioceilor, scuarul Piaţa Devei.

„Le mulţumesc firmelor care s-au ocupat de întreţinerea acestor parcuri, respectiv S.C Adenandra, S.C. Nickolson Trading LDT SRL, S.C. Garden Center SRL şi S.C. RER Ecologic Service SA. Intenţia municipalităţii este să dea în continuare în concesiune şi alte zone verzi din oraş, care au nevoie de întreţinere. Modul în care parcurile au fost îngrijite este mulţumitor şi datorită faptului că există o concurenţă benefică între firmele care doresc să se evidenţieze prin servicii de calitate”

a spus primarul Ilie Bolojan.

Conform contractelor de concesiune firmele concesionare au desfăşurat activităţi de salubrizare a suprafeţelor gazonate şi a căilor de circulaţie, de conservare, protejare, întreţinere şi extindere a fondului vegetal existent, precum şi de întreţinere a mobilierului urban (bănci, coşuri de gunoi, aparate de joacă, mese de şah, garduri metalice şi împrejmuiri pentru protejarea zonelor verzi), a construcţiilor utilitare şi decorative (fântâni arteziene, pergole).

This post was written by:

- who has written 4409 posts on Presa Oradea.


Contact the author

Leave a Reply

Please type the characters of this captcha image in the input box

Please type the characters of this captcha image in the input box

Iranul, butoiul cu pulbere al Orientului!

Modul de acțiune al Iranului pare a fi copiat după cel rusesc. Deși știau clar că au încălcat legea încercând să livreze petrol unui stat care se afla în embargou, au reacționat violent sechestrând o navă britanică și punând în pericol întreaga securitate a strâmtorii Ormuz pe unde tranzitează o treime din petrolul transportat pe cale maritimă în toată lumea. Atacul cu drone s-a făcut prin intermediari, neasumat, la fel cum a făcut Putin când a anexat Crimeea, utilizând militari „anonimi” fără însemnele țării. Retorica internațională a ministrului Iranian de externe, Mohammad Javad Zarif, și a președintelui Hassan Rouhani pare a fi copiată după cea utilizată de Vladimir Putin și Sergey Lavrov.

Citește mai mult