Categorized | Oradea

În Oradea, pesediştii vor sărbători 1 Mai printr-un protest.

Organizaţia judeţeană a PSD Bihor va organiza sâmbătă 1 Mai, de la ora 9:30 un marş de protest împotriva actualului Guvern, în semn de solidaritate cu muncitorii orădeni. Acţiunea, la care sunt asteptate să participe peste 1000 de personae se va organiza pe traseul: Parcul 1 Decembrie, Teatrul de Stat, strada Republicii, Prefectura judeţului Bihor, bulevardul Magheru, sediul PSD Bihor.

Sâmbătă, 1 Mai, de la ora 9.30, orădenii sunt aşteptaţi în faţa sediului din Parcul 1 Decembrie, unde vor demara activităţile dedicate Zilei Internaţionale a Muncii.

„Ne-am fi dorit să putem sărbători şi în acest an ziua muncii împreuna cu cei ce muncesc şi duc greul în acest oraş şi in acest judeţ. Din păcate, actualul guvern ignoră de o maniera inacceptabila Bihorul. Fie din rea voinţă, fie din cauza incompetenţei, acest judeţ, altădată fruntaş, în care acum abia dacă se mai poate munci, este dat deoparte de guvernul PD-L, marioneta preşedintelui Băsescu. Marşul pe care îl organizăm de 1 Mai, sub titlul „Vrem un alt guvern! 1 MAI corect” răspunde semnalelor pe care le primim de la oamenii din Oradea şi din întregul judeţ. Am ajuns într-un punct critic, pe care oamenii nu îl mai pot accepta, în ciuda oricăror scuze – de fapt minciuni, pe care cei de la PD-L le prezintă cu nonşalanţă şi neruşinare. Iată de ce îi invităm alături de noi pe toţi cei care cred că un guvern mai rău nu se poate, pe toţi oamenii oneşti din judeţul nostru, oameni care vor să poată munci în continuare, pentru salarii corecte şi meritate, oameni care merită pensiile pentru care au muncit o viaţă întreagă, oameni care se gandesc la copiii lor şi la un viitor pentru care acum, sub guvernul lui Băsescu, au ajuns să se teama! Vrem ca marşul organizat de PSD Bihor să fie nu o acţiune a unui partid ci în primul rând o acţiune de protest a tuturor bihorenilor. Vrem sa vorbim cu un singur glas şi vrem ca PD-L să ştie că noi toţi, ne-am săturat! A venit vremea ca oamenii muncii să arate ca ADEVARATA MAJORITATE SUNT EI! Şi că nimeni nu îi poate ignora. Preşedintele PSD, Victor Ponta, a fost ales cu un program care se numeşte „România corecta”. Credem că, la fel ca toţi românii, asta îşi doresc şi bihorenii. Tuturor concetăţenilor noştri, tuturor celor ce muncesc, le spunem din inima LA MULŢI ANI şi le dorim UN ALT GUVERN, UNUL MAI BUN”

se precizează într-un comunicat semnat de senatorul Ioan Mang.

This post was written by:

- who has written 4398 posts on Presa Oradea.


Contact the author

Leave a Reply

Please type the characters of this captcha image in the input box

Please type the characters of this captcha image in the input box

Iranul, butoiul cu pulbere al Orientului!

Modul de acțiune al Iranului pare a fi copiat după cel rusesc. Deși știau clar că au încălcat legea încercând să livreze petrol unui stat care se afla în embargou, au reacționat violent sechestrând o navă britanică și punând în pericol întreaga securitate a strâmtorii Ormuz pe unde tranzitează o treime din petrolul transportat pe cale maritimă în toată lumea. Atacul cu drone s-a făcut prin intermediari, neasumat, la fel cum a făcut Putin când a anexat Crimeea, utilizând militari „anonimi” fără însemnele țării. Retorica internațională a ministrului Iranian de externe, Mohammad Javad Zarif, și a președintelui Hassan Rouhani pare a fi copiată după cea utilizată de Vladimir Putin și Sergey Lavrov.

Citește mai mult