Categorized | Social

57 de autovehicule au fost blocate de poliţiştii comunitari

Deşi au anunţat pe toate canalele media că marţi şi joi se va desfăşura activitatea de spălare mecanică a celor 17 străzi din municipiul Oradea, conducătorii auto nu au respectat indicatoarele de reglementare montate pe fiecare stradă în parte. Drept urmare poliţiştii comunitari au ridicat 10 autovehicule şi au dat amenzi în valoare totală de 6.480 lei.

Conducătorii auto au fost sancţionaţi conform H.C.L. nr. 640/2006 prin blocarea roţilor autovehiculului, taxa de deblocare fiind de 120 lei, la care se adaugă 10 lei pentru fiecare oră în care maşina a blocat strada. Agenţii comnitari au pus mai întâi notificări pe fiecare autovehicul parcat neregulamentar şi i-au înştiinţat verbal pe conducătorii care doreau să oprească în ciuda restricţiei, pe aceste porţiuni. În total au fost blocate 57 de autovehicule, valoarea totală încasată fiind de 6.480 lei. Totodată, au fost ridicate 10 autovehicule, valoarea totală încasată fiind de 2.400 lei.

This post was written by:

- who has written 4387 posts on Presa Oradea.


Contact the author

Leave a Reply

Please type the characters of this captcha image in the input box

Please type the characters of this captcha image in the input box

Iranul, butoiul cu pulbere al Orientului!

Modul de acțiune al Iranului pare a fi copiat după cel rusesc. Deși știau clar că au încălcat legea încercând să livreze petrol unui stat care se afla în embargou, au reacționat violent sechestrând o navă britanică și punând în pericol întreaga securitate a strâmtorii Ormuz pe unde tranzitează o treime din petrolul transportat pe cale maritimă în toată lumea. Atacul cu drone s-a făcut prin intermediari, neasumat, la fel cum a făcut Putin când a anexat Crimeea, utilizând militari „anonimi” fără însemnele țării. Retorica internațională a ministrului Iranian de externe, Mohammad Javad Zarif, și a președintelui Hassan Rouhani pare a fi copiată după cea utilizată de Vladimir Putin și Sergey Lavrov.

Citește mai mult