Categorized | Social

Cei mai rapizi plătitori de taxe vor fi premiaţi de municipalitatea orădeană

În perioada 4 ianuarie – 31 martie 2010, Primăria municipiului Oradea a derulat campania „Plăteşte-ţi cu cardul taxele şi impozitele la ghişeele Primăriei prin POS”, campanie privind încasarea impozitelor şi taxelor locale la ghişeele Primăriei municipiului Oradea.

În urma tragerii la sorţi, care a avut loc în data de 15 aprilie 2010, Primăria municipiului Oradea a anunţat următorii câştigători:

Nr. Nume şi Prenume Denumire Suma
1. SC UKROM SRL 100.00
2. PAPP MARTA IUDIT 200.82
3. HORVATH LASZLO-ZSOLT 250.00
4. BULZAN TEODOR 250.00
5. TENTEA CORINA 165.11
6. PETRESCU MIRELA-MANUELA 250.00
7. CIUTA IONEL 250.00
8. SC DOMAQUA INSTAL SRL 220.80
9. TRIPA VASILE 250.00
10 DOMOCOS AGOTA 250.00

Toţi participanţii la campanie, care au îndeplinit condiţiile de acces, au participat automat la tragerea la sorţi pentru premiile puse în joc, tragerea având loc în prezenţa unui notar public.

Prin tragerea la sorţi s-au acordat 10 premii, fiecare reprezentând suma platită cu cardul pentru taxe şi impozite, la ghişeele Primăriei municipiului Oradea, dar nu mai mult de 250 lei pentru fiecare premiu.

Câştigătorii vor fi anunţaţi telefonic, prin e-mail sau poştă, în termen de 30 de zile lucrătoare de la data tragerii la sorţi, dată la care aceştia au fost desemnaţi câştigători. În cazul în care premiul nu este revendicat sau acceptat de către câştigător în maxim 30 zile de la data anunţării lui, premiul va reveni câştigătorului de rezervă, cu respectarea termenelor şi condiţiilor mai sus menţionate.

This post was written by:

- who has written 4408 posts on Presa Oradea.


Contact the author

Leave a Reply

Please type the characters of this captcha image in the input box

Please type the characters of this captcha image in the input box

Iranul, butoiul cu pulbere al Orientului!

Modul de acțiune al Iranului pare a fi copiat după cel rusesc. Deși știau clar că au încălcat legea încercând să livreze petrol unui stat care se afla în embargou, au reacționat violent sechestrând o navă britanică și punând în pericol întreaga securitate a strâmtorii Ormuz pe unde tranzitează o treime din petrolul transportat pe cale maritimă în toată lumea. Atacul cu drone s-a făcut prin intermediari, neasumat, la fel cum a făcut Putin când a anexat Crimeea, utilizând militari „anonimi” fără însemnele țării. Retorica internațională a ministrului Iranian de externe, Mohammad Javad Zarif, și a președintelui Hassan Rouhani pare a fi copiată după cea utilizată de Vladimir Putin și Sergey Lavrov.

Citește mai mult