Categorized | Social

Cei mai rapizi plătitori de taxe vor fi premiaţi de municipalitatea orădeană

În perioada 4 ianuarie – 31 martie 2010, Primăria municipiului Oradea a derulat campania „Plăteşte-ţi cu cardul taxele şi impozitele la ghişeele Primăriei prin POS”, campanie privind încasarea impozitelor şi taxelor locale la ghişeele Primăriei municipiului Oradea.

În urma tragerii la sorţi, care a avut loc în data de 15 aprilie 2010, Primăria municipiului Oradea a anunţat următorii câştigători:

Nr. Nume şi Prenume Denumire Suma
1. SC UKROM SRL 100.00
2. PAPP MARTA IUDIT 200.82
3. HORVATH LASZLO-ZSOLT 250.00
4. BULZAN TEODOR 250.00
5. TENTEA CORINA 165.11
6. PETRESCU MIRELA-MANUELA 250.00
7. CIUTA IONEL 250.00
8. SC DOMAQUA INSTAL SRL 220.80
9. TRIPA VASILE 250.00
10 DOMOCOS AGOTA 250.00

Toţi participanţii la campanie, care au îndeplinit condiţiile de acces, au participat automat la tragerea la sorţi pentru premiile puse în joc, tragerea având loc în prezenţa unui notar public.

Prin tragerea la sorţi s-au acordat 10 premii, fiecare reprezentând suma platită cu cardul pentru taxe şi impozite, la ghişeele Primăriei municipiului Oradea, dar nu mai mult de 250 lei pentru fiecare premiu.

Câştigătorii vor fi anunţaţi telefonic, prin e-mail sau poştă, în termen de 30 de zile lucrătoare de la data tragerii la sorţi, dată la care aceştia au fost desemnaţi câştigători. În cazul în care premiul nu este revendicat sau acceptat de către câştigător în maxim 30 zile de la data anunţării lui, premiul va reveni câştigătorului de rezervă, cu respectarea termenelor şi condiţiilor mai sus menţionate.

This post was written by:

- who has written 4359 posts on Presa Oradea.


Contact the author

Leave a Reply

Please type the characters of this captcha image in the input box

Please type the characters of this captcha image in the input box

Cum să iei de proști 200.000 de orădeni!

Un oraș de proști. Asta cred despre orădeni atât miticii de la Tarom cât și conducerea Aeroportului, incompetenți puși acolo pe un singur criteriu, carnetul de membru de partid! Un oraș de proști pe care poți să îi duci de nas distribuind presei un fake news pe care să-l rostogolească în ziarele lor și pe rețelele de socializare.
Aeroportul din Oradea este la un pas de a deveni un fânaț pe care să mai pască doar vitele și oile țăranilor din zonă. Din marea realizare a alianței UDMR-PSD-ALDE care conduce județul a mai rămas doar o rută de zbor spre București pe care cei de la Tarom au scumpit-o atât de tare încât nu va mai zbura nici dracu din Oradea. În acest context, cei vinovați, atât marionetele politice cât și cei care le-au pus acolo, în loc să explice cum s-a ajuns la situația de față și ce fac pentru a schimba lucrurile, trimit presei fake-news-uri în care se ceartă cu primarul Ilie Bolojan.

Citește mai mult