Categorized | Cultură

Luna mai începe la Oradea cu lansare de carte şi expoziţie de fotografie

Luni, 3mai, de la ora 17:00 la Librăria Universitaria (strada Vasile Alecsandri, nr. 15) vor avea loc două evenimente de excepţie, lansarea lucrării „Aplicaţii practice în Logopedie şi Psihologie școlară” şi vernisarea expoziţiei de fotografie „Fiinţe de sticlă” a lui Harris Wallmen.

Volumul „Aplicaţii practice în Logopedie şi Psihologie școlară” publcat de Editura Primus) le are ca autoare pe Loredana Bejan, Ioana Drugaş si Laura Hărdălău.

„Cartea reprezintă un suport extrem de util celor care studiază sau profesează într-unul din cele doua domenii, furnizând o colecţie importantă de instrumente de cunoaştere şi intervenţie necesare în activitatea practică”

susţine conferenţiarul universitar Ioan Chelemen.

De asemenea, cu aceasta ocazie va avea loc şi inaugurarea expoziţiei de fotografie „Fiinţe de sticlă” a lui Harris Wallmen. Acest eveniment se înscrie în cadrul unei frumoase colaborări cu artiştii locali şi nu numai, reprezentanţii universităţii sperând ca lunar sau chiar bilunar să reuşească să prezinte câte o expoziţie.

Evenimentele vor avea loc luni, 3 mai, începând cu ora 17:00 la Librăria Universitaria.

This post was written by:

- who has written 4398 posts on Presa Oradea.


Contact the author

Leave a Reply

Please type the characters of this captcha image in the input box

Please type the characters of this captcha image in the input box

Iranul, butoiul cu pulbere al Orientului!

Modul de acțiune al Iranului pare a fi copiat după cel rusesc. Deși știau clar că au încălcat legea încercând să livreze petrol unui stat care se afla în embargou, au reacționat violent sechestrând o navă britanică și punând în pericol întreaga securitate a strâmtorii Ormuz pe unde tranzitează o treime din petrolul transportat pe cale maritimă în toată lumea. Atacul cu drone s-a făcut prin intermediari, neasumat, la fel cum a făcut Putin când a anexat Crimeea, utilizând militari „anonimi” fără însemnele țării. Retorica internațională a ministrului Iranian de externe, Mohammad Javad Zarif, și a președintelui Hassan Rouhani pare a fi copiată după cea utilizată de Vladimir Putin și Sergey Lavrov.

Citește mai mult