Categorized | Social

Primăria continuă curăţenia de primăvară

Primăria municipiului Oradea a început săptămâna continuând lucrările de coasere a ierbii, începute la sfârşitul săptămânii trecute pe strada Borşului, strada Podului, Calea Aradului şi strada Făgăraşului. Pe străzile Dimitrie Cantemir şi Splaiul Crişanei aceste lucrări au fost  deja finalizate.

Totodată, se continuă plantarea florilor în municipiu în următoarele zone: Centrul Civic, strada Republicii (în faţa magazinului Crişul), Parcul Magnoliei, Parcul Lacul Roşu, Parcul de la Ştrandul Ioşia, strada Dimitrie Cantemir (statuie), strada Independenţei, B-dul Dacia (giraţie), scuar Creangă – Menumorut, strada A. Română (statuie), Piaţa Ferdinand, Piaţa Unirii, Parcul Traian, Parcul Ghioceilor şi Parcul 1 Decembrie. În parcurile concesionate, plantarea florilor se face de către firmele care întreţin aceste parcuri. Lucrările de plantare se vor finaliza până la mijlocul lunii mai.

În ceea ce priveşte acţiunile de salubrizare, municipalitatea a început azi împreună cu un număr de 20 asistaţi sociali de la Penitenciarul Oradea o acţiune de salubrizare a malurilor Crişului Repede, începând de la podul Ferdinand până la podul Decebal.

This post was written by:

- who has written 4214 posts on Presa Oradea.


Contact the author

Leave a Reply

Please type the characters of this captcha image in the input box

Please type the characters of this captcha image in the input box

Mai crezi și acum că votul tău nu contează?

Acum, când niște „oameni în alb” au venit la tine în curte și ți-au omorât porcul promițându-ți bani la sfântu’ așteaptă, când ai văzut cu ochii tăi, oameni nevinovați, loviți cu bestialitate și gazați de jandarmi aflați în subordinea oamenilor din PSD, acum, mai crezi că votul tău nu contează?
Cum s-a ajuns la asta, cu un guvern care a mărit salarii și pensii (este drept, înghițite într-o bună parte de creșterea prețurilor, de mărirea ratelor la bancă) care are o creștere economică istorică, etc? Să fi ajuns românii la un nivel la care nu mai pot fi cumpărați atât de simplu și nu acceptă marea mită națională. „Vă dăm niște bani în plus, dar lăsați-ne și pe noi să ne scoatem hoții din pușcării, să furăm în continuare”. Toate astea s-ar mai fi întâmplat dacă ați fi ieșit la vot? Iar cei care ați votat PSD, ați votat pentru ca vouă sau celorlalți, oameni simpli și cinstiți, să li se ia porcul din curte sau copiii, părinții, nepoții, plecați în pribegie pentru o bucată de pâine mai bună, să fie bătuți cu bestialitate pentru simplul fapt că vor să aibă unde se întoarce, când tot exilul ăsta economic se va trermina? Ați votat pentru asta? Dacă da, înseamnă că meritați tot ce vi se întâmplă!

Citește mai mult