Categorized | Oradea

Ioan Mang: "Expresia de genocid folosită de Ponta la adresa ultimelor măsuri ale Guvernului Boc este cât se poate de nimerită!”

Ultimele măsuri pe care Traian Băsescu a susţinut că le va lua Guvernul Boc au încins repede spiritele şi în Bihor. După ce joi, Ilie Bolojan vorbea despre „ipotenţa” Guvernului condus de Emil Boc, vineri a venit rândul preşedintelui PSD, Ioan Mang să vorbească despre „genocidul” pe care Traian Băsescu îl va declanşa împotriva românilor.

Nimic nou, s-ar putea spune. La urma urmei, rolul opoziţiei este să critice iar atâta timp cât criticile sunt constructive nu pot avea decât un efect pozitiv. Din păcate, în situaţia actuală, ele nu mai ajută la nimic oricât de întemeiate ar fi. Atât reprezentanţii bihoreni ai PSD cât şi cei ai PNL sunt de acord cu un punct. Guvernul ne-a sacrificat pe toţi pentru propria clientelă politică, preferând să îşi angajeze oamenii în funcţii importante în loc să facă reduceri de cheltuieli, aşa cum se impune într-o perioadă ca aceasta. Acest lucru a dus în mod evident la o deterioarare şi mai mare a balanţei venituri-cheltuieli iar FMI a reacţionat în consecinţă.

„”Premierul României”, Traian Băsescu a venit în faţa noastră spunându-ne că trebuie să tăiem din salarii 25% şi din pensii 15% vorbind despre obezul (adică bugetarii) ţinut în spate de omul slab (adică economia). Ce nu a spus Traian Băsescu este cine l-a făcut pe acest om, obez? În 2004 când eram noi la conducere, în România erau 900.000 de bugetari cu care se cheltuia 5,4% din PIB, acum sunt 1.400.000 de bugetari şi pe ei se cheltuie în jur de 9% din PIB. Cine este de vină pentru această creştere şi de ce nu se reduc cheltuielile acolo? Se loveşte în oamenii care au venituri mici şi care abia au ce pune pe masă. Cred că în următoarea perioadă vom avea foarte multe drame aşa că expresia de genocid folosită de Ponta la adresa ultimelor măsuri ale Guvernului Boc este cât se poate de nimerită”

a declarat senatorul PSD, Ioan Mang. Preşedintele social democraţilor a făcut alte două observaţii demne de luat în seamă. Prima dintre ele este cea referitoare la „modul de lucru” securist al actualului Guvern.

„Se urmăreşte din nou împărţirea populaţiei în două tabere. Bugetarii şi ceilalţi, pensionarii şi nepensionarii, în speranţa că cei care nu sunt bugetari vor spune cu privire la măsurile Guvernului: „Bine la face bugetarilor!””

a declarat Mang.

Conform unei alte ipoteze lansate de senator, Guvernul va scădea banii bugetarilor pentru că nu mai are bani de salarii.

„Anul acesta pensiile şi salariile nu mai puteau fi plătite normal pentru că Guvernul a luat bani din bugetul pe 2010 pentru a plăti salariile pe ultimele două luni ale anului 2009. În acest fel au rămas câteva luni în care nu vor fi bani de salarii. Prin reducerea cu 25% a fondului de salarii se urmăreşte de fapt acoperirea acelor luni”

crede Ioan Mang.

This post was written by:

- who has written 4338 posts on Presa Oradea.


Contact the author

One Response to “Ioan Mang: "Expresia de genocid folosită de Ponta la adresa ultimelor măsuri ale Guvernului Boc este cât se poate de nimerită!””

 1. SIMA ARINA spune:

  MANG A INTRODUS IN PSD BIHOR PERSOANE DECAZUTE DIN PDL PE CARE LE-A PROMOVAT IN INSTITUTII PUBLICE CA SEFI( EX. LA ITM ADJUNCTA Simona I., MEMBRA PDL A FOST PROPUSA IN 2004 DIN PARTEA PDL PENTRU SEFIA A.J.O.F.M., A VENIT LA PSD IN MARTIE 2009 SI IN MAI A FOST PUSA PE POST DE MANG) A DEZBINAT PARTIDUL, si-a batut joc de spiritul DEMOCRAT

  ESTE CEL MAI SLAB PARLAMENTAR DE BIHOR DIN TOTI CARE-AU FOST!

  NU-L VOM MAI VOTA!

  DIN COMPORTAMENTUL SI CARACTERUL SAU, NU REZULTA NICIDECUM IMPRESIONANTA PREZENTARE DIN cv-UL DE PE BLOGUL PERSONAL.

  pacat de-atata scoala degeaba

Trackbacks/Pingbacks


Leave a Reply

Please type the characters of this captcha image in the input box

Please type the characters of this captcha image in the input box

Cum să iei de proști 200.000 de orădeni!

Un oraș de proști. Asta cred despre orădeni atât miticii de la Tarom cât și conducerea Aeroportului, incompetenți puși acolo pe un singur criteriu, carnetul de membru de partid! Un oraș de proști pe care poți să îi duci de nas distribuind presei un fake news pe care să-l rostogolească în ziarele lor și pe rețelele de socializare.
Aeroportul din Oradea este la un pas de a deveni un fânaț pe care să mai pască doar vitele și oile țăranilor din zonă. Din marea realizare a alianței UDMR-PSD-ALDE care conduce județul a mai rămas doar o rută de zbor spre București pe care cei de la Tarom au scumpit-o atât de tare încât nu va mai zbura nici dracu din Oradea. În acest context, cei vinovați, atât marionetele politice cât și cei care le-au pus acolo, în loc să explice cum s-a ajuns la situația de față și ce fac pentru a schimba lucrurile, trimit presei fake-news-uri în care se ceartă cu primarul Ilie Bolojan.

Citește mai mult