Categorized | Sport

Ora exactă în fotbalul românesc se dă de la Cluj

Pentru al treilea an consecutiv campiona româniei la fotbal este o echipă din provincie. După ce în urmă cu doi ani CFR Cluj câştiga primul event din întreaga sa existenţă, anul acesta clujenii sunt din nou aproape de realizarea lui.

CFR a primit cupa şi medaliile în acest weekend când a reuşit să învingă cu 2-1 echipa Internaţional Curtea de Argeş, nemailăsându-le nicio şansă urmăritoarelor Unirea Urziceni şi FC Timişoara. Aşa cum ne-am obişnuit în „mocirla” stăpânită de Mitică, la nici câteva ore de realizarea marei performanţe au şi apărut contestatari. În cea mai mare parte, aceştia au acuzat prestaţia celor doi jucători împrumutaţi de CFR Cluj Interului, Vieira şi E Kone. Acuzaţii care pot fi repede contestate dacă revedem meciul.

„A fost multă tensine, multă oboseală. Suntem cei mai buni! Am fost echipa cel mai bine organizată, cu cel mai bun antrenor. Parcă e mai frumos acum, decât când am câştigat primul titlu. Noi nu ne pregătim de Champions League, ne-am pregătit în campionat. Vrem să luăm şi Cupa! Vreau să picăm în Ligă cu Inter, cu Barcelona, vreau să avem o grupă tare. Suntem un model de urmat”

a declarat Iuliu Mureşan la Gsp TV.

Antrenorul campioanei Andrea Mandorlini (un antrenor care nu a antrenat doar în ţările arabe, în România sau în alte ţări subdezvoltate din punct de vedere fotbalistic ci în prima ligă italiană) a declarat:

„E meritul jucătorilor, ei au făcut totul pentru acest titlu. Suntem mândri de ce am realizat, am făcut tot ce se putea pentru a câştiga titlul. A fost un sezon greu, dedic victoria suporterilor care au fost alături de noi”.

Ca o concluzie de bun simţ, dacă în ceea ce priveşte fotbalul românesc, ascultându-i pe aceşti inculţi, analfabeţi, neciopliţi, îngâmfaţi sau megalomani care fie bagă bani în fotbal fie trăiesc pe spinarea lui, putem ajunge la concluzia că în cooperativa lui Mitică sau a lui Sandu se petrec lucruri necurate, în ceea ce priveşte succesul internaţional lucrurile sunt clare. CFR Cluj şi Unirea Urziceni meritau să câştige aceste titluri. Asta pentru că în Europa au reuşit să facă cu mult mai mult decât au făcut echipele inventate de Ceauşescu şi de regimul comunist, în ultimul deceniu. CFR Cluj a bătut pe AS Roma pe stadionul Olimpico şi a făcut egal cu Chelsea la Cluj în timp ce Urziceni a şters pe jos cu Glasgow Rangers (4-1) şi a învins la Bucureşti pe Sevilla cu 1-0, fiind singura echipă care a ajuns în primăvara europeană.

This post was written by:

- who has written 4384 posts on Presa Oradea.


Contact the author

Leave a Reply

Please type the characters of this captcha image in the input box

Please type the characters of this captcha image in the input box

Iranul, butoiul cu pulbere al Orientului!

Modul de acțiune al Iranului pare a fi copiat după cel rusesc. Deși știau clar că au încălcat legea încercând să livreze petrol unui stat care se afla în embargou, au reacționat violent sechestrând o navă britanică și punând în pericol întreaga securitate a strâmtorii Ormuz pe unde tranzitează o treime din petrolul transportat pe cale maritimă în toată lumea. Atacul cu drone s-a făcut prin intermediari, neasumat, la fel cum a făcut Putin când a anexat Crimeea, utilizând militari „anonimi” fără însemnele țării. Retorica internațională a ministrului Iranian de externe, Mohammad Javad Zarif, și a președintelui Hassan Rouhani pare a fi copiată după cea utilizată de Vladimir Putin și Sergey Lavrov.

Citește mai mult