Categorized | Social

De luni, orădenii îşi pot ridica ajutorul pentru încălzire

Începând de luni, 17.05.2010 şi până vineri 28.05.2010 orădenii care beneficiază de ajutor pentru încălzirea locuinţei cu lemne, cărbuni şi combustibili petrolieri, pot trece pe la casieria Administraţiei Sociale Comunitare Oradea (ASCO) pentru a-şi încasa drepturile aferente.

Conform reprezentanţilor municipalităţii drepturile băneşti se pot ridica doar de către titularii cererilor, în baza actului de identitate în original.

„ASCO aduce la cunoştinţa beneficiarilor de ajutor pentru încălzirea locuinţei cu lemne, cărbuni şi combustibili petrolieri, ajutor acordat în baza O.U.G. nr. 5/2003 privind acordarea de ajutoare pentru încălzire a locuinţei, precum şi a unor facilităţi populaţiei pentru plata energiei termice că, în perioada 17.05.2010 – 28.05.2010 se pot prezenta la Casieria ASCO pentru a-şi ridica drepturile băneşti aferente lunii martie 2010 şi drepturile neridicate pentru lunile noiembrie şi decembrie 2009, ianuarie şi februarie 2010”

se precizează într-un comunicat remis de biroul de comunicare al Primăriei municipiului Oradea. Programul casieriei este următorul: zilnic între orele 8:30 –  14:30.

This post was written by:

- who has written 4375 posts on Presa Oradea.


Contact the author

Leave a Reply

Please type the characters of this captcha image in the input box

Please type the characters of this captcha image in the input box

Iranul, butoiul cu pulbere al Orientului!

Modul de acțiune al Iranului pare a fi copiat după cel rusesc. Deși știau clar că au încălcat legea încercând să livreze petrol unui stat care se afla în embargou, au reacționat violent sechestrând o navă britanică și punând în pericol întreaga securitate a strâmtorii Ormuz pe unde tranzitează o treime din petrolul transportat pe cale maritimă în toată lumea. Atacul cu drone s-a făcut prin intermediari, neasumat, la fel cum a făcut Putin când a anexat Crimeea, utilizând militari „anonimi” fără însemnele țării. Retorica internațională a ministrului Iranian de externe, Mohammad Javad Zarif, și a președintelui Hassan Rouhani pare a fi copiată după cea utilizată de Vladimir Putin și Sergey Lavrov.

Citește mai mult