Categorized | Social

Oradea, cel mai bun centru ECDL din România

La sfârşitul săptămânii trecute, în cadrul Forumului Naţional ECDL a avut loc premierea centrelor acreditate ECDL cu cea mai bună activitate în anul trecut. Vicepresedintelui Asociatiei „instruIT” Oradea, Iosif Curta, i-au fost înmânate două premii pentru activitatea desfăşurată de Asociaţie în 2009: Premiul I pe zona Crişana – Maramureş şi Premiul I pe ţară.

Este al 5-lea an consecutiv în care asociaţia „instruIT” Oradea se menţine pe podium, dar este prima dată când reuşeşte să ajungă pe cea mai înaltă treaptă. Cu atât mai remarcabil este acest rezultat cu cât numărul centrelor acreditate ECDL a depăşit 500. Forumul Naţional ECDL s-a desfăşurat în 14 mai 2010. La eveniment au participat centre acreditate ECDL de la nivelul fiecarei zone a tarii si s-au premiat firmele cu cea mai bună activitate în anul 2008-2009. Premiile s-au acordat atât la nivel naţional, cât şi la nivel regional (Banat, Moldova, Transilvania, Bucureşti, Crişana şi Maramureş etc.). Au fost acordate un numar de 24 de premii la nivel regional si 3 la nivel national.

„Considerăm că acest premiu este o răsplată binemeritată obţinută în urma eforturilor depuse de membrii asociaţiei în 2009. Am ajuns cei mai buni din ţară în condiţiile în care, pe lângă activităţile economice, am acordat o deosebită atenţie şi proiectelor de responsabilitate socială, dintre care cel mai important a fost Prietenii mei de la ADOR, proiect realizat în parteneriat cu Asociaţia Down Oradea, Primăria Oradea şi 3 licee orădene: Colegiul Naţional Mihai Eminescu, Liceul Emanuel si Liceul Teoretic Onisifor Ghibu”

a declarat profesorul Iosif Curta, vicepreşedinte al asociaţiei „instruIT”.

Cristian Veres, reprezentant Regional al ECDL ROMANIA a subliniat importanţa Permisului European de Conducere al Calculatorului:

„Este cel mai important si cel mai răspândit standard de certificare din Europa, standard care atestă că deţinătorul lui posedă cunoştinţe de bază despre Tehnologia Informaţiei (IT). Standardul a fost adoptat de guvernele si de Asociaţiile Informaticienilor din fiecare ţară membră a Uniunii Europene”.

Asociaţia „instruIT” a avut în anul 2009 peste 600 de cursanţi certificaţi ECDL. Portofoliul Asociaţiei este format în proporţii sensibil egale de persoane fizice, elevi şi studenţi, dar şi angajaţi din importante instituţii şi companii din zona de vest a României.

This post was written by:

- who has written 4325 posts on Presa Oradea.


Contact the author

Leave a Reply

Please type the characters of this captcha image in the input box

Please type the characters of this captcha image in the input box

Cum să iei de proști 200.000 de orădeni!

Un oraș de proști. Asta cred despre orădeni atât miticii de la Tarom cât și conducerea Aeroportului, incompetenți puși acolo pe un singur criteriu, carnetul de membru de partid! Un oraș de proști pe care poți să îi duci de nas distribuind presei un fake news pe care să-l rostogolească în ziarele lor și pe rețelele de socializare.
Aeroportul din Oradea este la un pas de a deveni un fânaț pe care să mai pască doar vitele și oile țăranilor din zonă. Din marea realizare a alianței UDMR-PSD-ALDE care conduce județul a mai rămas doar o rută de zbor spre București pe care cei de la Tarom au scumpit-o atât de tare încât nu va mai zbura nici dracu din Oradea. În acest context, cei vinovați, atât marionetele politice cât și cei care le-au pus acolo, în loc să explice cum s-a ajuns la situația de față și ce fac pentru a schimba lucrurile, trimit presei fake-news-uri în care se ceartă cu primarul Ilie Bolojan.

Citește mai mult