Categorized | Social

Circulaţia în Oradea paralizată de doi şoferi inconştienţi

Miercuri, 19.05.2010, doi şoferii inconştienţi au paralizat pentru o jumătate de oră circulaţia tramvaielor în Oradea. Autoturismele acestora au fost ridicate de Administraţia Imobiliară Oradea (AIO) care îi aşteaptă pe cei doi cu procesele verbale pentru amendă gata semnate.

Cele două evenimente au avut loc între orele 09:50 şi 10:10 şi 12:55 şi 13:05.

„Astăzi între ora 09:50 şi ora 10:10, pe starda Primăriei (lângă Grupul Scolar „Vasile Voiculescu”) circulaţia cu tramvaie a fost întreruptă, cauza fiind autoturismul BH – 09 -ZKW a cărui conducător a parcat neregulamentar. Călătorii din tramvaiul al cărui traseu a fost blocat au încercat să degajeze calea de rulare însă nu au reuşit. În cele din urmă, la solicitarea dispeceratului OTL, o autoutilitară de la AIO s-a prezentat şi a ridicat autoturismul.

Aceeaşi situaţie şi în aceeaşi locaţie s-a repetat şi între orele 12:55 şi 13:05, de această dată protagonistă fiind conducătoarea autoturismului BH – 08 – JHP”

se precizează într-un comunicat remis de OTL RA.

This post was written by:

- who has written 4388 posts on Presa Oradea.


Contact the author

Leave a Reply

Please type the characters of this captcha image in the input box

Please type the characters of this captcha image in the input box

Iranul, butoiul cu pulbere al Orientului!

Modul de acțiune al Iranului pare a fi copiat după cel rusesc. Deși știau clar că au încălcat legea încercând să livreze petrol unui stat care se afla în embargou, au reacționat violent sechestrând o navă britanică și punând în pericol întreaga securitate a strâmtorii Ormuz pe unde tranzitează o treime din petrolul transportat pe cale maritimă în toată lumea. Atacul cu drone s-a făcut prin intermediari, neasumat, la fel cum a făcut Putin când a anexat Crimeea, utilizând militari „anonimi” fără însemnele țării. Retorica internațională a ministrului Iranian de externe, Mohammad Javad Zarif, și a președintelui Hassan Rouhani pare a fi copiată după cea utilizată de Vladimir Putin și Sergey Lavrov.

Citește mai mult