Categorized | Sport

Campionii vă invită să sărbătoriţi titlul alături de ei

CSM Frigoconti Oradea sărbătoreşte în acest weekend cucerirea celui de-al patrulea titlul consecutiv la polo pe apă şi îi invită pe toţi iubitorii acestui sport la Bazinul Olimpic „Ioan Alexandrescu” unde vor putea bea gratuit răcoritoare şi cafele din partea clubului.

Formaţia locală CSM Frigoconti Oradea este campioană naţională încă din etapa precedentă iar rezultatele de la finele acestei săptămâni contează doar pentru palmares. În aceste condiţii, Florin Birta şi Radu Coste au decis ca intrarea spectatorilor la jocurile din cadrul celui de-al patrulea turneu să fie liberă. De vineri şi până duminică toţi susţinătorii formaţiei locale şi nu numai sunt aşteptaţi în număr cât mai mare la Bazinul Olimpic „Ioan Alexandrescu” din Oradea pentru a fi martorii celui mai important eveniment sportiv din acest an. De asemenea în data de duminică 23 mai, copiii vor primi de la bufetul din incinta bazinului răcoritoare din parte clubului, în timp ce părinţi vor fi recompensaţi cu cafea la discreţie.

Sunt aşteptaţi toţi susţinătorii sportului bihorean pentru a se bucura împreună cu performerii locali într-un cadrul cît mai relaxant. „Conducerea CSM Oradea prin vocea preşedintelui Florin Birta alături de sponsorul oficial al secţiei de polo SC Frigoconti SRL, reprezentată de Radu Coste, invită toţi susţinătorii polo-ului din Oradea şi nu numai să fie prezenţi la importantul eveniment din acest week-end.”, se precizează într-un comunicat semnat de purtătorul de cuvânt al SC Frigoconti SRL, Lucian Popa.

This post was written by:

- who has written 4337 posts on Presa Oradea.


Contact the author

Leave a Reply

Please type the characters of this captcha image in the input box

Please type the characters of this captcha image in the input box

Cum să iei de proști 200.000 de orădeni!

Un oraș de proști. Asta cred despre orădeni atât miticii de la Tarom cât și conducerea Aeroportului, incompetenți puși acolo pe un singur criteriu, carnetul de membru de partid! Un oraș de proști pe care poți să îi duci de nas distribuind presei un fake news pe care să-l rostogolească în ziarele lor și pe rețelele de socializare.
Aeroportul din Oradea este la un pas de a deveni un fânaț pe care să mai pască doar vitele și oile țăranilor din zonă. Din marea realizare a alianței UDMR-PSD-ALDE care conduce județul a mai rămas doar o rută de zbor spre București pe care cei de la Tarom au scumpit-o atât de tare încât nu va mai zbura nici dracu din Oradea. În acest context, cei vinovați, atât marionetele politice cât și cei care le-au pus acolo, în loc să explice cum s-a ajuns la situația de față și ce fac pentru a schimba lucrurile, trimit presei fake-news-uri în care se ceartă cu primarul Ilie Bolojan.

Citește mai mult