Categorized | Sport

CSM Frigoconti Oradea, campioana României la polo

Duminică la Bazinul Olimpic „Ioan Alexandrescu” a avut loc premierea celei mai bune echipe de polo din România, CSM Frigoconti Oradea. Ajunşi la al patrulea titlu consecutiv, orădenii au aşteptat să îi învingă pe dinamovişti (scor 7-5), pentru a bea şampaniei din cel mai important trofeu naţional la polo.

Echipa antrenată de Cornel Gordan a reuşit să treacă fără emoţii de Steaua (9-4) şi Rapid  cu 19-4 învingând în ultimul meci şi echipa Dinamo cu 7-5, dovedind prin aceste victorii că nimeni nu îi stă în faţă.

Orădenii i-au aliniat la linia de start pe Ferenc Barat şi Dorin Creţu, portari, jucătorii de câmp Mircea Samuilă, Cosmin Baidoc, Nicuşor Diaconu, Bogdan Câmpianu, Alex Popoviciu, George Tarnoveţchi, Attila Kincses, Andrei Creţu, Attila Monostori, Kadar Kalman şi Tiberiu Negrean.

Chiar dacă le-au fost adversari, dinamoviştii au fost aplaudaţi la începutul partidei când s-au prezentat echipele. De fapt, atmosfera care a domnit a fost una de sărbătoare, tribunele fiind pline de copii şi femei, semn că polo-ul tinde să devină în Oradea un sport de familie. Nu au lipsit scandările şi tobele galeriei, orădenii fiind încurajaţi pe tot parcursul meciului. La un moment dat, câţiva reprezentanţi ai galerie au început să scandeze trivialităţi dar au fost repede calmaţi de însuşi preşedintele CSM, Florin Birta, prezent la meci alături de principalul sponsor al echipei, Radu Coste (Frigoconti).

La finalul meciului mai mult de 1.000 de orădeni, s-au ridicat în picioare şi au cândat „Campionii, campionii, ole, ole, ole!”. Jucătorii CSM au primit cupa şi medaliile de la Primarul municipiului Oradea, Ilie Bolojan prezent şi el la meci. S-au făcut fotografii, s-a băut şampanie din cupă şi s-au făcut promisiuni pentru sezonul viitor. Cel mai bine despre această performanţă vorbesc imaginile, pe care vi le prezentăm într-o superbă GALERIE, AICI.

This post was written by:

- who has written 4348 posts on Presa Oradea.


Contact the author

Leave a Reply

Please type the characters of this captcha image in the input box

Please type the characters of this captcha image in the input box

Cum să iei de proști 200.000 de orădeni!

Un oraș de proști. Asta cred despre orădeni atât miticii de la Tarom cât și conducerea Aeroportului, incompetenți puși acolo pe un singur criteriu, carnetul de membru de partid! Un oraș de proști pe care poți să îi duci de nas distribuind presei un fake news pe care să-l rostogolească în ziarele lor și pe rețelele de socializare.
Aeroportul din Oradea este la un pas de a deveni un fânaț pe care să mai pască doar vitele și oile țăranilor din zonă. Din marea realizare a alianței UDMR-PSD-ALDE care conduce județul a mai rămas doar o rută de zbor spre București pe care cei de la Tarom au scumpit-o atât de tare încât nu va mai zbura nici dracu din Oradea. În acest context, cei vinovați, atât marionetele politice cât și cei care le-au pus acolo, în loc să explice cum s-a ajuns la situația de față și ce fac pentru a schimba lucrurile, trimit presei fake-news-uri în care se ceartă cu primarul Ilie Bolojan.

Citește mai mult