Categorized | Educatie

România s-a calificat în finala Eurovision 2010

Paula Seling şi Ovidiu Cernăuţeanu au reuşit să ducă România din nou în finala Eurovision (Video) cu piesa „Playing with fire”. România a intrat a zecea în concurs şi a fost a opta echipă calificată (ordinea este aleatoare) ajungând în finala de sâmbătă de la Oslo.

Concursul a început marţi cu prima semifinală la care s-au calificat Bosnia şi Hertegovina, Moldova, Rusia, Grecia, Portugalia, Belarus, Serbia, Belgia, Albania, Islanda. Joi, alături de românia au ajuns în finală Danemarca, Georgia, Turcia, Ucraina, Armenia, Irlanda, Israel, Azerbaigian şi Cipru.

Lor li se vor alătura alte 5 ţări calificate din oficiu: Germania, Spania, Franţa, Marea Britanie şi câştigătoarea de anul trecut Norvegia. Surpriza pozitivă a reprezentat-o calificarea în finală a Bosniei, Belarusului sau Irlande iar surpriza negativă necalificarea unor piese cu mare priză la public precum cea a Elveţiei sau a Bulgariei.

Cum s-au descurcat Paula şi Ovi puteţi vedea în clipul de mai jos. Mult succes sâmbătă la Oslo. Hai România!

This post was written by:

- who has written 4359 posts on Presa Oradea.


Contact the author

Leave a Reply

Please type the characters of this captcha image in the input box

Please type the characters of this captcha image in the input box

Cum să iei de proști 200.000 de orădeni!

Un oraș de proști. Asta cred despre orădeni atât miticii de la Tarom cât și conducerea Aeroportului, incompetenți puși acolo pe un singur criteriu, carnetul de membru de partid! Un oraș de proști pe care poți să îi duci de nas distribuind presei un fake news pe care să-l rostogolească în ziarele lor și pe rețelele de socializare.
Aeroportul din Oradea este la un pas de a deveni un fânaț pe care să mai pască doar vitele și oile țăranilor din zonă. Din marea realizare a alianței UDMR-PSD-ALDE care conduce județul a mai rămas doar o rută de zbor spre București pe care cei de la Tarom au scumpit-o atât de tare încât nu va mai zbura nici dracu din Oradea. În acest context, cei vinovați, atât marionetele politice cât și cei care le-au pus acolo, în loc să explice cum s-a ajuns la situația de față și ce fac pentru a schimba lucrurile, trimit presei fake-news-uri în care se ceartă cu primarul Ilie Bolojan.

Citește mai mult