Categorized | Social

Nuntă de aur cinstită cu vin alb, medaliat cu aur

Primăria municipiului Oradea a organizat la sfârşitul acestei săptămâni, în sala „Traian Moşoiu”, cea de-a doua premiere din acest an, a cuplurilor care au împlinit 50 de ani de căsătorie şi care au domiciliul stabil în municipiul Oradea.

Cu această ocazie au fost premiate un număr de 46 cupluri care şi-au sărbătorit „Nunta de Aur”. Acestea au fost felicitate de primarul Ilie Bolojan care le-a acordat o diplomă de fidelitate, însoţită de un premiu în bani.

Ca urmare a sponsorizării făcută Primăriei de către o firmă producătoare de vinuri, cuplurile sărbătorite au primit şi o sticlă de vin alb de Cotnari, demisec, cu denumire de origine controlată, premiat cu aur anul trecut la Concursul Internaţional de la Bucureşti.

„Este un prilej emoţionant astăzi, când vă primim din nou aici şi vă putem felicita cu ocazia împlinirii a 50 de ani de căsătorie. Vă felicit pentru tot ceea ce aţi realizat şi vă doresc multă sănătate”

a spus primarul Ilie Bolojan.

This post was written by:

- who has written 4384 posts on Presa Oradea.


Contact the author

Leave a Reply

Please type the characters of this captcha image in the input box

Please type the characters of this captcha image in the input box

Iranul, butoiul cu pulbere al Orientului!

Modul de acțiune al Iranului pare a fi copiat după cel rusesc. Deși știau clar că au încălcat legea încercând să livreze petrol unui stat care se afla în embargou, au reacționat violent sechestrând o navă britanică și punând în pericol întreaga securitate a strâmtorii Ormuz pe unde tranzitează o treime din petrolul transportat pe cale maritimă în toată lumea. Atacul cu drone s-a făcut prin intermediari, neasumat, la fel cum a făcut Putin când a anexat Crimeea, utilizând militari „anonimi” fără însemnele țării. Retorica internațională a ministrului Iranian de externe, Mohammad Javad Zarif, și a președintelui Hassan Rouhani pare a fi copiată după cea utilizată de Vladimir Putin și Sergey Lavrov.

Citește mai mult