Categorized | Oradea

Sonia Drăghici, PSD: „Atunci, Guvernul i-a condamnat pe toţi la moarte!”

După ce joi Crin Antonescu a criticat foarte dur măsurile actualului Guvern, vineri a venit rândul deputatului Sonia Drăghici să critice Guvernul, de această dată, pentru măsurile care se preconizează în domeniul sănătăţii.

Deputatul PSD a făcut o paralelă între filmul lui Sergiu Nicolaescu „Atunci i-am condamnat pe toţi la moarte” şi situaţia în care vor ajunge bătrânii şi copiii cărora nu li se vor mai distribui medicamente.

„Am avut în urmă cu ceva timp o alocuţiune în Camera Deputaţilor, pe care am intitulat-o: „Atunci i-am condamnat pe toţi la moarte!”, o alocuţiune care s-ar potrivi perfect acum, când bolnavii şi copiii au aflat că nu li se vor mai da medicamente. Cred că mulţi se întreabă deja: „Oare cum o fi când mori?””

a declarat Sonia Drăghici care susţine că nu este de acord cu descentralizarea spitalelor acum când ele au acumulat datorii mari şi nu li se mai dă niciun ban din partea Guvernului:

„Se preconizează descentralizarea în sistemul sanitar dar cred că acum, în criză, ea va fi păguboasă. Asta pentru că sunt foarte puţine resurse şi nu se ştie ce se va întâmpla cu unităţile spitaliceşti dacă rămân fără bani”.

This post was written by:

- who has written 4408 posts on Presa Oradea.


Contact the author

Leave a Reply

Please type the characters of this captcha image in the input box

Please type the characters of this captcha image in the input box

Iranul, butoiul cu pulbere al Orientului!

Modul de acțiune al Iranului pare a fi copiat după cel rusesc. Deși știau clar că au încălcat legea încercând să livreze petrol unui stat care se afla în embargou, au reacționat violent sechestrând o navă britanică și punând în pericol întreaga securitate a strâmtorii Ormuz pe unde tranzitează o treime din petrolul transportat pe cale maritimă în toată lumea. Atacul cu drone s-a făcut prin intermediari, neasumat, la fel cum a făcut Putin când a anexat Crimeea, utilizând militari „anonimi” fără însemnele țării. Retorica internațională a ministrului Iranian de externe, Mohammad Javad Zarif, și a președintelui Hassan Rouhani pare a fi copiată după cea utilizată de Vladimir Putin și Sergey Lavrov.

Citește mai mult