Categorized | Oradea

Sonia Drăghici, PSD: „Atunci, Guvernul i-a condamnat pe toţi la moarte!”

După ce joi Crin Antonescu a criticat foarte dur măsurile actualului Guvern, vineri a venit rândul deputatului Sonia Drăghici să critice Guvernul, de această dată, pentru măsurile care se preconizează în domeniul sănătăţii.

Deputatul PSD a făcut o paralelă între filmul lui Sergiu Nicolaescu „Atunci i-am condamnat pe toţi la moarte” şi situaţia în care vor ajunge bătrânii şi copiii cărora nu li se vor mai distribui medicamente.

„Am avut în urmă cu ceva timp o alocuţiune în Camera Deputaţilor, pe care am intitulat-o: „Atunci i-am condamnat pe toţi la moarte!”, o alocuţiune care s-ar potrivi perfect acum, când bolnavii şi copiii au aflat că nu li se vor mai da medicamente. Cred că mulţi se întreabă deja: „Oare cum o fi când mori?””

a declarat Sonia Drăghici care susţine că nu este de acord cu descentralizarea spitalelor acum când ele au acumulat datorii mari şi nu li se mai dă niciun ban din partea Guvernului:

„Se preconizează descentralizarea în sistemul sanitar dar cred că acum, în criză, ea va fi păguboasă. Asta pentru că sunt foarte puţine resurse şi nu se ştie ce se va întâmpla cu unităţile spitaliceşti dacă rămân fără bani”.

This post was written by:

- who has written 4359 posts on Presa Oradea.


Contact the author

Leave a Reply

Please type the characters of this captcha image in the input box

Please type the characters of this captcha image in the input box

Cum să iei de proști 200.000 de orădeni!

Un oraș de proști. Asta cred despre orădeni atât miticii de la Tarom cât și conducerea Aeroportului, incompetenți puși acolo pe un singur criteriu, carnetul de membru de partid! Un oraș de proști pe care poți să îi duci de nas distribuind presei un fake news pe care să-l rostogolească în ziarele lor și pe rețelele de socializare.
Aeroportul din Oradea este la un pas de a deveni un fânaț pe care să mai pască doar vitele și oile țăranilor din zonă. Din marea realizare a alianței UDMR-PSD-ALDE care conduce județul a mai rămas doar o rută de zbor spre București pe care cei de la Tarom au scumpit-o atât de tare încât nu va mai zbura nici dracu din Oradea. În acest context, cei vinovați, atât marionetele politice cât și cei care le-au pus acolo, în loc să explice cum s-a ajuns la situația de față și ce fac pentru a schimba lucrurile, trimit presei fake-news-uri în care se ceartă cu primarul Ilie Bolojan.

Citește mai mult