Categorized | Social

Anda Adam va cânta pentru copiii din Oradea

Administraţia Imobiliară Oradea, prin Biroul Administrare Baze Sportive şi de Agrement şi Compartimentul Activităţi Socio-Pedagogice pentru Copii, organizează cu prilejul Zilei Internaţionale a Copilului o suită de manifestări socio-culturale şi de divertisment în Orăşelul Copiilor din Oradea.

Programul zilei va cuprinde multe activități care vor face cu siguranță ziua mai frumoasă pentru copii. Printre ele se remarcă concursurile distractive cu premii și jucării, spectacole de teatru, dans și muzică precum și întâlnirea cu cunoscuta cântăreață de muzică ușoară, Anda Adam.

Din program:

10:00 – 13:00: „Fantezie în paşi de dans” – concurs de dans între grădiniţe, ediţia a II-a;

10:00 – 12:00: concurs de maşinuţe radiocomandate;

12:00 – 14:00: „Pentru o copilărie în siguranţă” – activitate educativă şi concurs între elevii şcolilor orădene, realizat în parteneriat cu Inspectoratul Judeţean de Poliţie Bihor;

14:00 – 18:00: jocuri şi concursuri distractive cu premii pentru copii;

14:00 – 18:00: program recreativ cu clowni, pictură pe faţă;

16:00 – „Din inimă de copil” – festivitate de acordare a donaţiilor obţinute de copiii din şcolile orădene pentru un copil cu nevoi speciale;

16:00 – 18:00: concurs de maşinuţe radiocomandate;

17:00 – 18:00: spectacol de teatru pentru copii (Teatrul „Arcadia” secţia maghiară);

17:00 – 19:00: jocuri şi concursuri cercetăşeşti;

17:30 – 19:30: concurs de creaţie artistică, cu participare liberă;

18:15: extragere tombolă caritabilă în cadrul proiectului „Din inimă de copil”;

19:00 – 20:00: spectacol de teatru pentru copii (Teatrul „Arcadia” secţia română);

18:00 – 20:30: spectacol de dans şi muzică uşoară cu trupe de copii din Oradea; 20:30 – 21:30: concert invitat special Anda Adam.

This post was written by:

- who has written 4411 posts on Presa Oradea.


Contact the author

Leave a Reply

Please type the characters of this captcha image in the input box

Please type the characters of this captcha image in the input box

Iranul, butoiul cu pulbere al Orientului!

Modul de acțiune al Iranului pare a fi copiat după cel rusesc. Deși știau clar că au încălcat legea încercând să livreze petrol unui stat care se afla în embargou, au reacționat violent sechestrând o navă britanică și punând în pericol întreaga securitate a strâmtorii Ormuz pe unde tranzitează o treime din petrolul transportat pe cale maritimă în toată lumea. Atacul cu drone s-a făcut prin intermediari, neasumat, la fel cum a făcut Putin când a anexat Crimeea, utilizând militari „anonimi” fără însemnele țării. Retorica internațională a ministrului Iranian de externe, Mohammad Javad Zarif, și a președintelui Hassan Rouhani pare a fi copiată după cea utilizată de Vladimir Putin și Sergey Lavrov.

Citește mai mult