Categorized | Cultură

„Regăsiri” artistice cu Stela Vesa

Uniunea Artiştilor Plastici, Filiala Oradea va organiza la Galeria de Arte Vizuale (Republicii, nr. 15) marţi, 1 iunie, de la ora 17:30 expoziţia de pictură a artistei Stela Vesa.

Tematica expoziţiei se înscrie în ciclul „Regăsiri”. „În această  lume a vitezei şi a uitarii de sine, mi-am propus să surprind momente de relaxare şi de aducere aminte a unei lumi pe care o regăsim doar visând”, susţine artista, cu nostalgie.

Despre demesul plastic al pictoriţei va vorbi criticul de artă Aurel Chiriac, directorul Muzeului Ţării Crişurilor.

Expoziţia va fi cu vânzare, cuprinde peste 20 de tablouri, ulei pe pânză, şi va putea fi vizitată zilnic între orele 10:00 şi 18:00 (sâmbătă şi duminică închis) în perioada 1-15 iunie, accesul publicului fiind gratuit.

This post was written by:

- who has written 4411 posts on Presa Oradea.


Contact the author

Leave a Reply

Please type the characters of this captcha image in the input box

Please type the characters of this captcha image in the input box

Iranul, butoiul cu pulbere al Orientului!

Modul de acțiune al Iranului pare a fi copiat după cel rusesc. Deși știau clar că au încălcat legea încercând să livreze petrol unui stat care se afla în embargou, au reacționat violent sechestrând o navă britanică și punând în pericol întreaga securitate a strâmtorii Ormuz pe unde tranzitează o treime din petrolul transportat pe cale maritimă în toată lumea. Atacul cu drone s-a făcut prin intermediari, neasumat, la fel cum a făcut Putin când a anexat Crimeea, utilizând militari „anonimi” fără însemnele țării. Retorica internațională a ministrului Iranian de externe, Mohammad Javad Zarif, și a președintelui Hassan Rouhani pare a fi copiată după cea utilizată de Vladimir Putin și Sergey Lavrov.

Citește mai mult