Categorized | Social

Pasajul subteran CFR va fi finalizat în august

Lucrările la tunelul pietonal care urmează să facă legătura dintre Piaţa Bucureşti şi strada Ecaterina Teodoroiu sunt în curs de executare. Valoarea contractului de proiectare-execuţie-amenajare va costa municipalitatea de 4.170.075,8 lei şi va fi finalizat peste două luni.

Vineri, firma executantă S.C. Abed Nego Com SRL, a finalizat fundaţia tronsonului de prelungire a pasajului de la gară, turnând stratul de beton.

Săptămâna viitoare lucrările vor continua prin montarea prefabricatelor şi a stâlpilor de susţinere. Valoarea contractului de proiectare-execuţie-amenajare acces pietonal subteran în prelungirea pasajului existent pentru a asigura legătura între Piaţa Bucureşti şi strada Ecaterina Teodoroiu este de 4.170.075,8 lei cu TVA.

Lucrările la pasaj se vor finaliza până la începutul lunii august.

This post was written by:

- who has written 4411 posts on Presa Oradea.


Contact the author

Leave a Reply

Please type the characters of this captcha image in the input box

Please type the characters of this captcha image in the input box

Iranul, butoiul cu pulbere al Orientului!

Modul de acțiune al Iranului pare a fi copiat după cel rusesc. Deși știau clar că au încălcat legea încercând să livreze petrol unui stat care se afla în embargou, au reacționat violent sechestrând o navă britanică și punând în pericol întreaga securitate a strâmtorii Ormuz pe unde tranzitează o treime din petrolul transportat pe cale maritimă în toată lumea. Atacul cu drone s-a făcut prin intermediari, neasumat, la fel cum a făcut Putin când a anexat Crimeea, utilizând militari „anonimi” fără însemnele țării. Retorica internațională a ministrului Iranian de externe, Mohammad Javad Zarif, și a președintelui Hassan Rouhani pare a fi copiată după cea utilizată de Vladimir Putin și Sergey Lavrov.

Citește mai mult