Categorized | Social

Cei mici sunt invitaţi să se întreacă la „Undiţarul Ecologist”

Sâmbătă, 5 iunie, de la ora 8:00 Asociaţia Pescarilor Sportivi Aqua Crisius organizează ediţia a IX- a concursului de pescuit pentru copii „Undiţarul Ecologist Junior”. Se pune la bătaie o tabără de pescuit de o săptămână în Ungaria precm şi multe alte surprize.

Concursul se va desfăşura într-o singură manşă în sistemul „prinde şi eliberează” (catch&release) pe locul tradiţional, malul stâng al Crişului Repede, în amonte de Podul Primăriei (în dreptul statuii Eminescu – parcare Independenţei). La concurs pot participa copiii de până la 14 ani. Pentru a se înscrie elevii vor prezenta carnetul.

Ocupanţii primelor trei locuri la categoria „copii mari” 10 – 14 ani vor fi recompensaţi cu o tabără de pescuit de o săptămână în Ungaria, dar toţi participanţii vor beneficia de premiile oferite de sponsorii „La Syrene”, „Dan Deli” şi „Olida”.

This post was written by:

- who has written 4411 posts on Presa Oradea.


Contact the author

Leave a Reply

Please type the characters of this captcha image in the input box

Please type the characters of this captcha image in the input box

Iranul, butoiul cu pulbere al Orientului!

Modul de acțiune al Iranului pare a fi copiat după cel rusesc. Deși știau clar că au încălcat legea încercând să livreze petrol unui stat care se afla în embargou, au reacționat violent sechestrând o navă britanică și punând în pericol întreaga securitate a strâmtorii Ormuz pe unde tranzitează o treime din petrolul transportat pe cale maritimă în toată lumea. Atacul cu drone s-a făcut prin intermediari, neasumat, la fel cum a făcut Putin când a anexat Crimeea, utilizând militari „anonimi” fără însemnele țării. Retorica internațională a ministrului Iranian de externe, Mohammad Javad Zarif, și a președintelui Hassan Rouhani pare a fi copiată după cea utilizată de Vladimir Putin și Sergey Lavrov.

Citește mai mult