Categorized | Cultură

Concert caritabil pentru copiii de la o grădiniţă din Oradea

Cvartetul Varadinum va susţine luni, 07.06.2010 un concert de caritate pentru copiii de la grădiniţa nr. 25 de pe strada Sălajului. Concertul va urmări strângerea de fonduri pentru amenajarea curţii interioare a grădiniţei.

Educatoarea va organiza o tombolă cu premii speciale iar membrii cvartetului vor susţine un recital atât pentru copii cât şi pentru părinţi şi invitaţi. „Este un eveniment deosebit şi cred că este un lucru important să ne dovedim ataşamentul faţă de copii şi faţă de nevoile lor. Vom cânta câteva miniaturi muzicale pentru copii şi câteva piese cunoscute pentru cei mari. Sperăm să fie cât mai multă lume şi acţiunea să îşi atingă scopul”, a declarat pentru Oradea Press, Tokaji Agneta, prima violonistă a Cvartetului Varadinum.

Alături de ea vor mai concerta Éva Costin, Thurzó Sándor József şi Bozsódi Beáta.

Evenimentul va începe la ora 3:30 la Grădiniţa nr. 25 de pe strada Sălajului, toţi cei care doresc să dea o mână de ajutor fiind bineveniţi.

This post was written by:

- who has written 4410 posts on Presa Oradea.


Contact the author

Leave a Reply

Please type the characters of this captcha image in the input box

Please type the characters of this captcha image in the input box

Iranul, butoiul cu pulbere al Orientului!

Modul de acțiune al Iranului pare a fi copiat după cel rusesc. Deși știau clar că au încălcat legea încercând să livreze petrol unui stat care se afla în embargou, au reacționat violent sechestrând o navă britanică și punând în pericol întreaga securitate a strâmtorii Ormuz pe unde tranzitează o treime din petrolul transportat pe cale maritimă în toată lumea. Atacul cu drone s-a făcut prin intermediari, neasumat, la fel cum a făcut Putin când a anexat Crimeea, utilizând militari „anonimi” fără însemnele țării. Retorica internațională a ministrului Iranian de externe, Mohammad Javad Zarif, și a președintelui Hassan Rouhani pare a fi copiată după cea utilizată de Vladimir Putin și Sergey Lavrov.

Citește mai mult