Categorized | Social

Atenţi la ce se întâmplă în Ungaria, specialiştii au verificat lucrările de apărare împotriva inundaţiilor

Luni, 7 iunie 2010, a avut loc verificarea lucrărilor de apărare împotriva inundaţiilor din bazinul hidrografic Barcău respectiv Acumularea permanenta Suplacu de Barcau, Acumularea nepermanenta Borumblaca, Polderul de la Sălard şi Acumularea nepermanentă Ginta.

La verificări au participat Administraţia Bazinală Ape Crisuri si Directia Apelor şi Protectiei Mediului Debrecen (Tiszantuli Kornyezetuedelmi es Vizugyi Igazgatosag Debrecen) reprezentate de directorul Pasztor Sandor şi directorul Bara Sandor.

Delegaţia a fost condusă de Dan Cârlan, Secretar de Stat din cadrul Ministerul Mediului şi Pădurilor şi a fost alcătuită din reprezentanţi ai Ministerului Mediului şi Pădurilor, Administraţiei Naţionale „Apele Române” şi ai Administraţiei Bazinale de Apă Crişuri.

This post was written by:

- who has written 4407 posts on Presa Oradea.


Contact the author

Leave a Reply

Please type the characters of this captcha image in the input box

Please type the characters of this captcha image in the input box

Iranul, butoiul cu pulbere al Orientului!

Modul de acțiune al Iranului pare a fi copiat după cel rusesc. Deși știau clar că au încălcat legea încercând să livreze petrol unui stat care se afla în embargou, au reacționat violent sechestrând o navă britanică și punând în pericol întreaga securitate a strâmtorii Ormuz pe unde tranzitează o treime din petrolul transportat pe cale maritimă în toată lumea. Atacul cu drone s-a făcut prin intermediari, neasumat, la fel cum a făcut Putin când a anexat Crimeea, utilizând militari „anonimi” fără însemnele țării. Retorica internațională a ministrului Iranian de externe, Mohammad Javad Zarif, și a președintelui Hassan Rouhani pare a fi copiată după cea utilizată de Vladimir Putin și Sergey Lavrov.

Citește mai mult