Categorized | Social

La Oradea a început montarea noilor bănci

La sfârşitul săptămânii trecute a sosit la Oradea primul lot de 50 de bănci dintre cele 474 achiziţionate recent de municipalitate. Nici nu au sosit bine că municipalitatea a şi început montarea lor.

Primele bănci au fost montate în parcul 1 Decembrie, în locul mobilierului urban uzat. Băncile vechi au fost demontate la începutul lunii iunie şi au fost predate acelor asociaţii de proprietari care au depus o cerere în acest sens la Primăria Oradea. La jumătatea lunii vor sosi încă 150 de bănci, care vor fi montate în parcurile orădene.

Primăria Oradea a semnat la sfârşitul lunii mai cu firma S.C. Ziegler Romania SRL contractul de achiziţie a băncilor, valoarea unei bănci fiind de 531,67 lei.

This post was written by:

- who has written 4410 posts on Presa Oradea.


Contact the author

Leave a Reply

Please type the characters of this captcha image in the input box

Please type the characters of this captcha image in the input box

Iranul, butoiul cu pulbere al Orientului!

Modul de acțiune al Iranului pare a fi copiat după cel rusesc. Deși știau clar că au încălcat legea încercând să livreze petrol unui stat care se afla în embargou, au reacționat violent sechestrând o navă britanică și punând în pericol întreaga securitate a strâmtorii Ormuz pe unde tranzitează o treime din petrolul transportat pe cale maritimă în toată lumea. Atacul cu drone s-a făcut prin intermediari, neasumat, la fel cum a făcut Putin când a anexat Crimeea, utilizând militari „anonimi” fără însemnele țării. Retorica internațională a ministrului Iranian de externe, Mohammad Javad Zarif, și a președintelui Hassan Rouhani pare a fi copiată după cea utilizată de Vladimir Putin și Sergey Lavrov.

Citește mai mult