Categorized | Social

Cu preşcolarii prin primărie

20 de preşcolari de la Grădiniţa Emanuel au vizitat azi Primăria Oradea. Aceştia au fost însoţiţi de câteva educatoare şi au vizitat Sala Mare, sala mică, curtea interioară, sediul Poliţiei Comunitare, biroul primarului Ilie Bolojan, precum şi alte locuri reprezentative din incinta Primăriei în care şi-au făcut o serie de poze.

Micuţii vizitatori au aflat astfel noutăţi privind clădirea Primăriei, activitatea administrativă, precum şi campania de menţinere a curăţeniei demarată anul trecut de Primărie, despre care au învăţat şi cu ocazia Zilei Mondiale a Mediului şi la care şi-au arătat tot interesul să participe.

This post was written by:

- who has written 4422 posts on Presa Oradea.


Contact the author

Leave a Reply

Please type the characters of this captcha image in the input box

Please type the characters of this captcha image in the input box

Iranul, butoiul cu pulbere al Orientului!

Modul de acțiune al Iranului pare a fi copiat după cel rusesc. Deși știau clar că au încălcat legea încercând să livreze petrol unui stat care se afla în embargou, au reacționat violent sechestrând o navă britanică și punând în pericol întreaga securitate a strâmtorii Ormuz pe unde tranzitează o treime din petrolul transportat pe cale maritimă în toată lumea. Atacul cu drone s-a făcut prin intermediari, neasumat, la fel cum a făcut Putin când a anexat Crimeea, utilizând militari „anonimi” fără însemnele țării. Retorica internațională a ministrului Iranian de externe, Mohammad Javad Zarif, și a președintelui Hassan Rouhani pare a fi copiată după cea utilizată de Vladimir Putin și Sergey Lavrov.

Citește mai mult