Categorized | Social

Micii şahişti vor primi pe lângă medalii şi cupe

Cel de-al șaselea turneu de șah pentru copii al anului 2010 se va desfășura la Orășelul Copiilor sâmbătă, 12 iunie, începând cu ora 10:00. Turneul este organizat de Administrația Imobiliară în colaborare cu maestrul FIDE Dan Ovidiu Raţ şi reuneşte cei mai talentaţi jucători de şah cu vârste cuprinse între 5 şi 13 ani.

Deoarece vacanța bate la ușă, copiii care vor ocupa primele locuri în concursul de sâmbătă vor fi răsplătiți nu doar cu medalii ci și cu cupe. Maestrul Dan Ovidiu Raţ a pregătit cupe pentru mai multe categorii de vârste, inclusiv pentru preșcolari.

„Menționăm că în urma fiecărui turneu lunar se stabilește o ierarhie care va conta pentru stabilirea celor mai buni şahişti ai anului 2010 din rândul copiilor care practică acest sport al minții”

se precizează într-un comunicat remis de biroul de presă al Primăriei municipiului Oradea.

This post was written by:

- who has written 4410 posts on Presa Oradea.


Contact the author

Leave a Reply

Please type the characters of this captcha image in the input box

Please type the characters of this captcha image in the input box

Iranul, butoiul cu pulbere al Orientului!

Modul de acțiune al Iranului pare a fi copiat după cel rusesc. Deși știau clar că au încălcat legea încercând să livreze petrol unui stat care se afla în embargou, au reacționat violent sechestrând o navă britanică și punând în pericol întreaga securitate a strâmtorii Ormuz pe unde tranzitează o treime din petrolul transportat pe cale maritimă în toată lumea. Atacul cu drone s-a făcut prin intermediari, neasumat, la fel cum a făcut Putin când a anexat Crimeea, utilizând militari „anonimi” fără însemnele țării. Retorica internațională a ministrului Iranian de externe, Mohammad Javad Zarif, și a președintelui Hassan Rouhani pare a fi copiată după cea utilizată de Vladimir Putin și Sergey Lavrov.

Citește mai mult