Categorized | Cultură

Absolvenţii cursurilor de fotografie vor expune la sala „Studio”.

Cursurile organizate de Clubul Fotografic „Nufărul”, în parteneriat cu Asociaţia „Euro Foto Art” din Oradea, au o popularitate din ce în ce mai mare, în ultima perioadă de timp. Mulţi dintre absolvenţi apreciază faptul, că într-un timp scurt au putut să-şi însuşească tainele fotografiei analogice şi digitale, dar şi faptul că în cadrul cursului au învăţat să „vadă”, imaginea şi estetica acesteia.

Din aceste considerente, conform reprezentanţilor fotoclubului, şi numărul cursurilor organizate numai în primul semestru al acestui an a fost mai mare, faţă de cele organizate în anul 2009.

„De fiecare dată cu ocazia absolvirii cursurilor, în cadrul expoziţiilor organizate în sala „Studio” din cadrul Palatul „Vulturul Negru” din Oradea, sunt prezentate cele mai reuşite lucrări de examen ale absolvenţilor.

În acest context absolvenţii cursului de tehnică şi artă fotografică (seria D/2010), condus de artistul fotograf Ştefan Tóth A.FIAP, îşi vor sărbătorii în data de 17 iunie 2010, de la ora 17:00 terminarea cursului început în urmă cu o lună.

Absolvenţii cursului de fotografie digitală condus de artistul fotograf Claudiu Szabo E.FIAP (seria C/2010), vor organiza festivitatea de absolvire a cursului în ziua de luni, 28 iunie 2010, de la ora 18:00.

În cadrul festivităţilor, la care vor participa pe lângă cei sărbătoriţi şi membrii lor de familie, va avea loc vernisajul expoziţiilor cu lucrările absolvenţilor şi vor fi înmânate diplomele de absolvire a cursurilor, eliberate în urma examenului (test-grilă), respectiv a lucrărilor de examen realizate.

Momentele muzicale pregătite în onoarea absolvenţilor vor fi oferite de reprezentantul Cvartetului de coarde „Varadinum” din Oradea, artistul Thúrzó Sándor József.

Expoziţia absolvenţilor seriei D/2010, va rămâne la dispoziţia publicului vizitator până la data de 27 iunie 2010, iar expoziţia „Debut” a seriei C/ 2010, va putea vizionată până la data de 25 iulie 2010. Intrarea este liberă”

se precizează într-un comunicat de presă remis de Fotoclubul „Nufărul” şi semnat de Ştefan Tóth.

This post was written by:

- who has written 4375 posts on Presa Oradea.


Contact the author

Leave a Reply

Please type the characters of this captcha image in the input box

Please type the characters of this captcha image in the input box

Iranul, butoiul cu pulbere al Orientului!

Modul de acțiune al Iranului pare a fi copiat după cel rusesc. Deși știau clar că au încălcat legea încercând să livreze petrol unui stat care se afla în embargou, au reacționat violent sechestrând o navă britanică și punând în pericol întreaga securitate a strâmtorii Ormuz pe unde tranzitează o treime din petrolul transportat pe cale maritimă în toată lumea. Atacul cu drone s-a făcut prin intermediari, neasumat, la fel cum a făcut Putin când a anexat Crimeea, utilizând militari „anonimi” fără însemnele țării. Retorica internațională a ministrului Iranian de externe, Mohammad Javad Zarif, și a președintelui Hassan Rouhani pare a fi copiată după cea utilizată de Vladimir Putin și Sergey Lavrov.

Citește mai mult