Categorized | Cultură

Absolvenţii cursurilor de fotografie vor expune la sala „Studio”.

Cursurile organizate de Clubul Fotografic „Nufărul”, în parteneriat cu Asociaţia „Euro Foto Art” din Oradea, au o popularitate din ce în ce mai mare, în ultima perioadă de timp. Mulţi dintre absolvenţi apreciază faptul, că într-un timp scurt au putut să-şi însuşească tainele fotografiei analogice şi digitale, dar şi faptul că în cadrul cursului au învăţat să „vadă”, imaginea şi estetica acesteia.

Din aceste considerente, conform reprezentanţilor fotoclubului, şi numărul cursurilor organizate numai în primul semestru al acestui an a fost mai mare, faţă de cele organizate în anul 2009.

„De fiecare dată cu ocazia absolvirii cursurilor, în cadrul expoziţiilor organizate în sala „Studio” din cadrul Palatul „Vulturul Negru” din Oradea, sunt prezentate cele mai reuşite lucrări de examen ale absolvenţilor.

În acest context absolvenţii cursului de tehnică şi artă fotografică (seria D/2010), condus de artistul fotograf Ştefan Tóth A.FIAP, îşi vor sărbătorii în data de 17 iunie 2010, de la ora 17:00 terminarea cursului început în urmă cu o lună.

Absolvenţii cursului de fotografie digitală condus de artistul fotograf Claudiu Szabo E.FIAP (seria C/2010), vor organiza festivitatea de absolvire a cursului în ziua de luni, 28 iunie 2010, de la ora 18:00.

În cadrul festivităţilor, la care vor participa pe lângă cei sărbătoriţi şi membrii lor de familie, va avea loc vernisajul expoziţiilor cu lucrările absolvenţilor şi vor fi înmânate diplomele de absolvire a cursurilor, eliberate în urma examenului (test-grilă), respectiv a lucrărilor de examen realizate.

Momentele muzicale pregătite în onoarea absolvenţilor vor fi oferite de reprezentantul Cvartetului de coarde „Varadinum” din Oradea, artistul Thúrzó Sándor József.

Expoziţia absolvenţilor seriei D/2010, va rămâne la dispoziţia publicului vizitator până la data de 27 iunie 2010, iar expoziţia „Debut” a seriei C/ 2010, va putea vizionată până la data de 25 iulie 2010. Intrarea este liberă”

se precizează într-un comunicat de presă remis de Fotoclubul „Nufărul” şi semnat de Ştefan Tóth.

This post was written by:

- who has written 4349 posts on Presa Oradea.


Contact the author

Leave a Reply

Please type the characters of this captcha image in the input box

Please type the characters of this captcha image in the input box

Cum să iei de proști 200.000 de orădeni!

Un oraș de proști. Asta cred despre orădeni atât miticii de la Tarom cât și conducerea Aeroportului, incompetenți puși acolo pe un singur criteriu, carnetul de membru de partid! Un oraș de proști pe care poți să îi duci de nas distribuind presei un fake news pe care să-l rostogolească în ziarele lor și pe rețelele de socializare.
Aeroportul din Oradea este la un pas de a deveni un fânaț pe care să mai pască doar vitele și oile țăranilor din zonă. Din marea realizare a alianței UDMR-PSD-ALDE care conduce județul a mai rămas doar o rută de zbor spre București pe care cei de la Tarom au scumpit-o atât de tare încât nu va mai zbura nici dracu din Oradea. În acest context, cei vinovați, atât marionetele politice cât și cei care le-au pus acolo, în loc să explice cum s-a ajuns la situația de față și ce fac pentru a schimba lucrurile, trimit presei fake-news-uri în care se ceartă cu primarul Ilie Bolojan.

Citește mai mult