Categorized | Social

O nouă campanie de ajutorare marca PSD Bihor: „Oameni pentru oameni. Dar din dar se face Rai”

În conformitate cu principiul „noi nu ajutăm persoanele cu probleme sociale doar de Paşti şi Crăciun”, organizaţia judeţeană a partidului social-democrat demarează o nouă campanie umanitară, de strângere de fonduri şi ajutoare materiale pentru oamenii nevoiaşi din judeţ, intitulată „Oameni pentru oameni. Dar din dar se face Rai”.

După  campania „Fă-le o bucurie cu o jucărie”, demarată cu prilejul zilei de 1 Iunie, PSD Bihor are în plan o nouă campanie, de această dată una de solidaritate.

„Efectele crizei financiare mondiale sunt dublate în ţara noastră de lipsa de voinţă şi de nepriceperea celor care au datoria să adopte măsuri reale de stopare a dezastrului şi de redresare economică. Aceste măsuri există iar ele au fost prezentate Guvernului. Totuşi, în loc să acţioneze asupra cauzei şi să oprească scurgerea banului public către grupurile de interese care îl susţin, guvernul Băsescu – Boc nu acceptă altă soluţie decât aceea de a-i sacrifica în continuare pe Românii cu venituri mici. Aceşti oameni vor fi nevoiţi să traiască cu salarii şi pensii mult reduse, în timp ce costurile vieţii cresc în continuare.

Acum, mai mult ca niciodată, trebuie să fim solidari, să îi ajutăm pe cei de lângă noi, cu posibilităţi financiare mai mici şi pentru care ziua de mâine este pusă sub semnul îndoielii. Considerăm că nu trebuie să existe doar două zile pe an (de pildă Sfintele Paşti sau Crăciunul) în care să arătăm că suntem cu adevărat oameni, ci putem să ne ajutăm semenii, zi de zi. Pornind de la aceste gânduri, organizaţia PSD Bihor, la iniţiativa senatorului Ioan Mang, preşedinte al organizaţiei, demarează o nouă campanie umanitară, de această dată de strângere de fonduri şi ajutoare materiale pentru oamenii nevoiaşi din judeţ.

Denumită sugestiv „Oameni pentru oameni. Dar din dar se face Rai”, campania se va desfăşura pe parcursul întregului an, astfel că orice persoană care consideră că poate să ofere o bucurie de orice fel (indiferent că este vorba despre fonduri sau ajutoare materiale), este aşteptată la sediile PSD din întregul judeţ. Suntem convinşi că doar împreună putem să dăm o mână de ajutor locuitorilor judeţului Bihor, cu posibilităţi financiare reduse.

Pe această cale, facem apel tuturor locuitorilor acestui judeţ, prin intermediul mass-media, de a ni se alătura în realizarea acestui demers”

se precizează într-un comunicat remis de PSD Bihor.

This post was written by:

- who has written 4426 posts on Presa Oradea.


Contact the author

Leave a Reply

Please type the characters of this captcha image in the input box

Please type the characters of this captcha image in the input box

Iranul, butoiul cu pulbere al Orientului!

Modul de acțiune al Iranului pare a fi copiat după cel rusesc. Deși știau clar că au încălcat legea încercând să livreze petrol unui stat care se afla în embargou, au reacționat violent sechestrând o navă britanică și punând în pericol întreaga securitate a strâmtorii Ormuz pe unde tranzitează o treime din petrolul transportat pe cale maritimă în toată lumea. Atacul cu drone s-a făcut prin intermediari, neasumat, la fel cum a făcut Putin când a anexat Crimeea, utilizând militari „anonimi” fără însemnele țării. Retorica internațională a ministrului Iranian de externe, Mohammad Javad Zarif, și a președintelui Hassan Rouhani pare a fi copiată după cea utilizată de Vladimir Putin și Sergey Lavrov.

Citește mai mult