Categorized | Social

O nouă campanie de ajutorare marca PSD Bihor: „Oameni pentru oameni. Dar din dar se face Rai”

În conformitate cu principiul „noi nu ajutăm persoanele cu probleme sociale doar de Paşti şi Crăciun”, organizaţia judeţeană a partidului social-democrat demarează o nouă campanie umanitară, de strângere de fonduri şi ajutoare materiale pentru oamenii nevoiaşi din judeţ, intitulată „Oameni pentru oameni. Dar din dar se face Rai”.

După  campania „Fă-le o bucurie cu o jucărie”, demarată cu prilejul zilei de 1 Iunie, PSD Bihor are în plan o nouă campanie, de această dată una de solidaritate.

„Efectele crizei financiare mondiale sunt dublate în ţara noastră de lipsa de voinţă şi de nepriceperea celor care au datoria să adopte măsuri reale de stopare a dezastrului şi de redresare economică. Aceste măsuri există iar ele au fost prezentate Guvernului. Totuşi, în loc să acţioneze asupra cauzei şi să oprească scurgerea banului public către grupurile de interese care îl susţin, guvernul Băsescu – Boc nu acceptă altă soluţie decât aceea de a-i sacrifica în continuare pe Românii cu venituri mici. Aceşti oameni vor fi nevoiţi să traiască cu salarii şi pensii mult reduse, în timp ce costurile vieţii cresc în continuare.

Acum, mai mult ca niciodată, trebuie să fim solidari, să îi ajutăm pe cei de lângă noi, cu posibilităţi financiare mai mici şi pentru care ziua de mâine este pusă sub semnul îndoielii. Considerăm că nu trebuie să existe doar două zile pe an (de pildă Sfintele Paşti sau Crăciunul) în care să arătăm că suntem cu adevărat oameni, ci putem să ne ajutăm semenii, zi de zi. Pornind de la aceste gânduri, organizaţia PSD Bihor, la iniţiativa senatorului Ioan Mang, preşedinte al organizaţiei, demarează o nouă campanie umanitară, de această dată de strângere de fonduri şi ajutoare materiale pentru oamenii nevoiaşi din judeţ.

Denumită sugestiv „Oameni pentru oameni. Dar din dar se face Rai”, campania se va desfăşura pe parcursul întregului an, astfel că orice persoană care consideră că poate să ofere o bucurie de orice fel (indiferent că este vorba despre fonduri sau ajutoare materiale), este aşteptată la sediile PSD din întregul judeţ. Suntem convinşi că doar împreună putem să dăm o mână de ajutor locuitorilor judeţului Bihor, cu posibilităţi financiare reduse.

Pe această cale, facem apel tuturor locuitorilor acestui judeţ, prin intermediul mass-media, de a ni se alătura în realizarea acestui demers”

se precizează într-un comunicat remis de PSD Bihor.

This post was written by:

- who has written 4363 posts on Presa Oradea.


Contact the author

Leave a Reply

Please type the characters of this captcha image in the input box

Please type the characters of this captcha image in the input box

Cum să iei de proști 200.000 de orădeni!

Un oraș de proști. Asta cred despre orădeni atât miticii de la Tarom cât și conducerea Aeroportului, incompetenți puși acolo pe un singur criteriu, carnetul de membru de partid! Un oraș de proști pe care poți să îi duci de nas distribuind presei un fake news pe care să-l rostogolească în ziarele lor și pe rețelele de socializare.
Aeroportul din Oradea este la un pas de a deveni un fânaț pe care să mai pască doar vitele și oile țăranilor din zonă. Din marea realizare a alianței UDMR-PSD-ALDE care conduce județul a mai rămas doar o rută de zbor spre București pe care cei de la Tarom au scumpit-o atât de tare încât nu va mai zbura nici dracu din Oradea. În acest context, cei vinovați, atât marionetele politice cât și cei care le-au pus acolo, în loc să explice cum s-a ajuns la situația de față și ce fac pentru a schimba lucrurile, trimit presei fake-news-uri în care se ceartă cu primarul Ilie Bolojan.

Citește mai mult