Categorized | Social

Primăria încearcă să limiteze efectele furtunii de la începutul săptămânii

În urma furtunii de luni municipalitatea a convocat firma SC Tajtavil SRL care se ocupă de toaletarea şi tăierea arborilor pe malul stâng al Crişului Repede şi i-a cerut să ridice trei arbori care încurcau circulaţia.

Reprezentanţii firmei au intervenit promt pentru ridicarea a doi arbori căzuţi pe strada Cazaban şi a unui arbore căzut la intersecţia străzilor Calea Aradului cu Oneştilor.

De asemenea, marţi vor începe lucrările de curăţare a balastului, care a fost aruncat de vijelie pe străzile Ecaterina Teodoroiu, Feleacului, Juhasz Gyula, Frunzei, M. Preda, Vasile Cârlova şi Negoiului.

Municipalitatea va pune piatră spartă pe aceste străzi pentru a reface carosabilul. În prezent, pe strada Depoului se spală carosabilul de noroi, urmând să fie evacuate apele într-un canal spre Pârâul sălbatic.

This post was written by:

- who has written 4363 posts on Presa Oradea.


Contact the author

Leave a Reply

Please type the characters of this captcha image in the input box

Please type the characters of this captcha image in the input box

Cum să iei de proști 200.000 de orădeni!

Un oraș de proști. Asta cred despre orădeni atât miticii de la Tarom cât și conducerea Aeroportului, incompetenți puși acolo pe un singur criteriu, carnetul de membru de partid! Un oraș de proști pe care poți să îi duci de nas distribuind presei un fake news pe care să-l rostogolească în ziarele lor și pe rețelele de socializare.
Aeroportul din Oradea este la un pas de a deveni un fânaț pe care să mai pască doar vitele și oile țăranilor din zonă. Din marea realizare a alianței UDMR-PSD-ALDE care conduce județul a mai rămas doar o rută de zbor spre București pe care cei de la Tarom au scumpit-o atât de tare încât nu va mai zbura nici dracu din Oradea. În acest context, cei vinovați, atât marionetele politice cât și cei care le-au pus acolo, în loc să explice cum s-a ajuns la situația de față și ce fac pentru a schimba lucrurile, trimit presei fake-news-uri în care se ceartă cu primarul Ilie Bolojan.

Citește mai mult