Categorized | Social

Primăria încearcă să limiteze efectele furtunii de la începutul săptămânii

În urma furtunii de luni municipalitatea a convocat firma SC Tajtavil SRL care se ocupă de toaletarea şi tăierea arborilor pe malul stâng al Crişului Repede şi i-a cerut să ridice trei arbori care încurcau circulaţia.

Reprezentanţii firmei au intervenit promt pentru ridicarea a doi arbori căzuţi pe strada Cazaban şi a unui arbore căzut la intersecţia străzilor Calea Aradului cu Oneştilor.

De asemenea, marţi vor începe lucrările de curăţare a balastului, care a fost aruncat de vijelie pe străzile Ecaterina Teodoroiu, Feleacului, Juhasz Gyula, Frunzei, M. Preda, Vasile Cârlova şi Negoiului.

Municipalitatea va pune piatră spartă pe aceste străzi pentru a reface carosabilul. În prezent, pe strada Depoului se spală carosabilul de noroi, urmând să fie evacuate apele într-un canal spre Pârâul sălbatic.

This post was written by:

- who has written 4422 posts on Presa Oradea.


Contact the author

Leave a Reply

Please type the characters of this captcha image in the input box

Please type the characters of this captcha image in the input box

Iranul, butoiul cu pulbere al Orientului!

Modul de acțiune al Iranului pare a fi copiat după cel rusesc. Deși știau clar că au încălcat legea încercând să livreze petrol unui stat care se afla în embargou, au reacționat violent sechestrând o navă britanică și punând în pericol întreaga securitate a strâmtorii Ormuz pe unde tranzitează o treime din petrolul transportat pe cale maritimă în toată lumea. Atacul cu drone s-a făcut prin intermediari, neasumat, la fel cum a făcut Putin când a anexat Crimeea, utilizând militari „anonimi” fără însemnele țării. Retorica internațională a ministrului Iranian de externe, Mohammad Javad Zarif, și a președintelui Hassan Rouhani pare a fi copiată după cea utilizată de Vladimir Putin și Sergey Lavrov.

Citește mai mult